Jump to content
FAS Goran

rademladen

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About rademladen

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam jedno pitanje. Citao sam razne forume i nailazio na razlicite odgovore. Naime, pri delimicnom ili potpunom zatvaranju u slucaju kada se upali lampica na tabli, da li je tacno da tada kompjuter prelazi u neki "specijalni" rezim rada i pri tom obara perfomanse motora?
  2. U principu mi odgovara i jedna i druga varijanta. Kako ide sa zakazivanjem. Ja bih trebalo da idem na put 8. juna, pa me zanima da li bi do tada moglo da se zavrsi?
  3. A ako ja nadjem neki povoljnije ili polovan koliko bi bila zamena?
  4. Kupujem hladnjak klime za Cromu 2006. 1.9 88kW. Moze nov moze polovan. Treba da putujem za desetak dana pa mi je malo hitnije, a ne bih da me deru. Ili ako neko zna da li i gde moze da se zakrpi.
  5. Prosle nedelje su mi resili problem u Cedicu u Zarkovu i nisu mi naplatili nista jer mi prethodnim ciscenjem nisu resili problem. Stavili su plocicu i od tada makina samo prede. Ne cima uopste i bolje vuce (ili ja bar tako mislim). Iako na plocici ima rupica pali mi se lampica na tabli (prvaih pola sata se nije palila).
  6. Sto se tice plocice za zatvaranje EGR-a, da li je bolja varijanta skroz zatvorena ili sa malom rupom na sredini koja ne dozvoljava da se pali lampica na tabli?
  7. Iskreno da ti kazem ne znam sta ni kako su cistili jer nisam bio prisutan. Pitacu. Sta ako su ocistili i jedno i drugo? Hvala za uputstvo.
  8. Pozdrav svima, Imam Cromu 2006. 1.9jtd 120ks. Odskoro nicim izazvano mi u 2. i 3. brzini na 1500-2100 obrtaja, trzne jednom, dvaput i nastavi da radi normalno. To se desava i kad je motor hladan i kad je ugrejan. Nekada se desi da se to ne desave nekoliko dana iako isto vozim. u servisu Cedic u Zarkovu su mi ocistili EGR ventil i rekli da sipam aditiv za ciscenje dizni. Od tada sam skoro ispraznio taj rezervoar, medjutim, cini mi se da se nista nije promenilo. Citao sam slicnu temu za 1.9 motore ali se tamo to desavalo u 3. i 4. brzini. Zanima me sta vi mislite i ako je neko resio slican problem u nekom od servisa i u kom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...