Jump to content
FAS Goran

dusman55

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About dusman55

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    beograd

Previous Fields

  • Garage
    bgd
  1. Pre neki dan bio na tehnckom pregledu za registraciju i kazu mi da nemam zadnje kocnice. Kaze majstor peti cilindar. Auto ima ABS i nema peti cilindar. Jedan drugi mi kaze da mora da ima dva para valjka tj. da se okrecu i prednji i zadnji tockovi da bi ABS odreagovao. U dilemi sam sta da radim? Ne gubi kocionu tecnost, rucna kocnica radi normalno. Mozda su samo zadnji cilindri, ili ... Potreban mi je savet odakle da krenem.
  2. ma vise nisam pametan sta da radim, bio sam na dijagnostici pet puta i ne pokaze nista dok ne skinem sondu i tek onda upali gresku. Ne bih se toliko mucio da nije radio i trosio kako treba. Videcu da zakazem kod TIM servisa posle praznika. Puno hvala!
  3. pozdrav svima, ovo je moje prvo javljanje, pa mi oprostite ako nesto zabrljam imam punta II 1,2 16v i imam veliki problem sa potrosnjom goriva. Posto mi je probila jedna svecica i crkao kabl na cetvrtom cilindru (upalila se greska), to sam zamenio ali posle toga mi se strasno povecala potrosnja 10+. Na forumu sam procitao da otkacim sondu da vidim da li je ona i potrosnja se drasticno smanjila. Odem kupim lambda sondu u AP i nedelju dana perfektno, trosi oko 6 na otvorenom ispod 5. Ali posle toga opet strasno poveca potrosnju na 10+. Otkacim opet sondu i smanji on potrosnju na 7 -8, ali danas opet 10 i to sa otkacenom sondom. Vidim ja da ne vidim u cemu je problem, pa pitam da li je mozda katalizator. Sve sam procitao sa foruma i greska se vrti samo ok sonde. Da li postoji nesto od cega crkava ta sonda, mozda katalizator ili ta donja, druga, sonda. Pomagajte, ne znam sta da radim

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...