Jump to content
FAS Goran

mixailo

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Mislim da ne duva niotkuda topao vazduh niti da se greje elektronika, vec je topao onaj deo pored suvozackih nogu, duz prednje police i sredisnja konzola sa desne strane. Imam utisak da tu negde prolazi neko crevo sa dovodom tople vode koje bi inace trebalo da bude iskljuceno, osim u slucaju da zelim grejanje. Videcu za vikend da li cu imati vremena da otvaram sredisnju konzolu i da istrazujem.
  2. Ne znam da li je to normalno ili ne, ali meni se čini kao problem. U pitanju je Lybra 1.8, benzinac. U toku vožnje, bez obzira da li je klima uključena ili ne, meni se desna strana centralne konzole (deo gde su komanda i otvori od klime) greje. Nema veze da li je uključena na grejanje ili hlađenje. Sama klimatizacija funkcioniše kako treba, na rešetke duva hladan vazduh, i usmeravanje je ok. U autu je još pre dve godine ugrađen gas, pa sad sumnjam da nije i tu nešto zeznuto, pošto se za gasnu instalaciju uzima dovod od tople vode. Da li se neko sreo sa sličnim problemom i da li ima predlog za rešenje?
  3. Evo i odgovora na pitanje koje sam postavio. Prošle nedelje bio sam u servisu kod Gorana na Altini i usput mu pomenuo problem sa ključem. Kazao mi je da je do sada sredio preko sto takvih. Problem je u mikroprekidaču koji je malo nesretno postavljen, pa pogrešan ugao pritiskanja dugmenceta ošteti prekidač unutra. Mene je plašilo da sam otvaram ključ, pošto nema nikakvih šrafova. Goran mi je pokazao, ključ je sastavljen tako da je samo nabijen jedan deo u drugi, i zalepljen. Polako se šrafcigerom ide u krug i odvaja deo po deo dok se ne otvori. Unitra je mikroprekidač bio odvojen od štampane ploče. Lemilica i kalaj i za minut daljinac radi kao nov.
  4. Ima već par meseci kako mi daljinski za centralnu bravu ne radi. U pitanju je ključ u obliku Lancia znaka, a automobil Lancia Lybra. Najpre sam pomislio da mi baterija ne radi, pa sam zamenio novom. Radio je nekoliko dana, i opet ništa, mrtav. Čini mi se da mikroprekidač koji se nalazi u ključu više nema elastičnost, da više neće da klikne, već nekako se samo ugiba. Nekad otvori vrata, a nekad ne. I kad se pritisne često neće da se vrati, i signalna lampica na ključu nastavi da sija, samo nekako bledunjavo. I tek nakon nekoliko pritiskanja se ugasi. Interesuje me da li je neko uspeo negde da servisira ovaj ključ, ili sam osuđen da bravu u buduće otvaram samo mehanički, umesto daljinski?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...