Jump to content
FAS Goran

sazi

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About sazi

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Uno 1.5 ; Lancia Dedra 1.9 ; Fiat Stilo 1.9jtd
  1. Drugari,Jel zna neko kako se pali tempomat na Zeti? I da li znate nekog dobrog majstora u Beogradu za tempomate? Treba da krenem na more za mesec dana pa bih ga popravio jer iskreno mislim da je nesto u kvaru,jer sam probao da ga upalim na sve moguce nacine,a iskreno ne znam nikoga ko vozi Zetu da vidim kako funkcionise. Hvala unapred.
  2. Drugari,da li mozete da mi preporucite nekoga ko pravi ili ima tipske rol barove za lanciu zetu? Ovakvi pragovi mi trebaju,ili nesto na tu foru. hvala vam u napred.
  3. Izvinjavam se sto sam nagruvao sve u jednu temu. . . drugo,znam da nije golf dvojka ali isto tako nije auto koji ima 3 hiljade kubika da trosi toliko. . . zanimalo me je da li ima neko ovde iskustva sa tim motorom pa da mi kaze da li je problem u necemu drugom osim u turbini. nemam problem sa potrosnjom u smislu da bi hteo da se vozim za dzabe,vec me je zabrinulo da nije neki veci problem. . . hvala u svakom slucaju za misljenja jer svako dodje dobro doslo. . .
  4. Zdravo drugari. Kupio sam pre par dana dedru 1.9td. Auto je u ok stanju,ispravno je sve osim turbine i malo treba da se ulozi u izgled. . . Karavan je u pitanju. E sad. Da li neko ima iskustva sa tim modelom? Prvo,istestirao sam ga sto se tice potrosnje i trosi mi oko 10l lozaka na 100km. Hvala . . .
  5. Trebaju mi srafovi za alu felne za fiat stila. Posto su felne od alfe trebaju mi poprilicno veliki srafovi. Ako neko zna koja duzina mi treba i ako zna gde mogu da ih nadjem,molim vas sibnite poruku na 061/31-22-960. Hvala drugarii. .
  6. sazi

    K: rezervoar za Uno mk.2

    Mozes li mi pomoci da nadjem to?
  7. sazi

    K: rezervoar za Uno mk.2

    heh,izvini,moja greska. . .tek asam sada video ovo pose dugog perioda,mada ga i dalje trazim. . . U pitanju je uno mk.2, Petoro vrata,benzinac. Ovaj moj ima odozgo rupu za potapajucu pumpu mada mi je to nebitno jer je moj karburator. to je sve sto ti mogu reci jer toliko i ja znam. . . Ajde molim te Bane ako mozes ostavi mi broj od nekoga posto mi treba zbog ove zime, da mogu da ga palim na benzin. Hvala
  8. moze li neka cena, da se zna od prilike koliko trazis . . .Hvala u napred. . .
  9. sazi

    cao, kazi mi da li si prodao maglenke za una. . .Mene zanimaju pa ako nisi da se nesto dogovaramo. . . Ja sam sa Novog Beograda. . .POzZ

  10. jel su i dalje aktuelne ove maglenke?
  11. ljudi ako neko ima rezervoar za Una neka mi javne ovde ako mu nije tesko. . . Hvalaaaa.. .
  12. Okacicu ti ja slike sutra da vidis kako je kod mene stavljena. Slikao bi danas,ali je kisa pa da se ne valjam bas po mokrom betonu. . . Ja znam da parce debele armature ide oko rezervnog tocka kao neko ojacanje. . .Da ne lupam gluposti,slikacu pa ces videti. . .
  13. Kod "Macure" u Tosinom bunaru. On ima masinu za grejanje i sabijanje opruga. Ja to kod njega imam vrlo povoljno. On ima profi masinu za to a i oni sami brinu brigu koliko auto moze da se spusti, ti kazes da li zelis da bude patos,ili toliko i toliko od zemlje,naravno ako je sve to realno. U principu,mogu da ispune svaku realnu zelju sto se tice spustanja. To je neka masina koja se montira na oprugu i ona sama zagreje i sabije oprugu na zeljenu velicinu. a? Dobra fora? Bane, hvala na silnim informacijama. Castim pice kada se vidimo na nekom skupu, stvarno se trudis svakome da pomognes.
  14. Jel ce biti 1. Maja neko okupljanje kluba ili. . . ? Ako nista drugo,barem uvece na neko povce kod intera.?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...