Jump to content
FAS Goran

epeco

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About epeco

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/25/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mostar

Contact Methods

  • Skype
    e.peco24

Previous Fields

  • Garage
    Lybra 2.4jtd
  1. provjerit cu pločice i diskove,a više na grebanje podsjeca,kao da nesto grebe dole ispod praga a osjecas na nozi koja stoji na kocnici...
  2. niti jedna,sve normalno,prominio u međuvremenu desnu poluosovinu i svo remenje,eto samo da to eliminiram!
  3. pa kao neko grebanje da osjetim pod točkovima ne znam kako da objasnim ,ali osjetim,i zvuk je kao da grebe nešto...
  4. Naime, dok se vozim i držim nogu na kočnici ali ne kočim osjetim kao neko žuljanje pod stopalom lagano,a kad počnem kočiti onda je to intezivnije...,počelo me iritirati i šta bi moglo biti???
  5. narandzasta??? da mi je to vidit, sad moram photoshop skinit da vidim te kombinacije..., kad se spušta auto smije li to u ovlastenom servisu?
  6. pa to sam bas vas sve htio pitati sta mi predlazete,Ja bi za početak kompletnu boju prominio( svidja mi se kombinacija trula višnja -crni krov) ,xenone još stavit i....????
  7. Kupljena 2008 tad prešla 120000,godište je 2003. ,sad trenutno ima 256000,ništa veliko mjenjano zasad osim disk pločica ,brisača , filteri i ulje! Inace Ovo je chipana Lybra i lik od kojeg sam kupio tvrdi da je najbrza u drzavi a mozda i regiji , Vozio je 240 na dionici autoceste Split-Zadar, potrošnja max 8 litara sa klimom!!!
  8. tribala bi mi poluosovina ispod suvozača za Lybru 2,4jtd 2003 god,polovna ako moze,kome da se javim,hvala?
  9. odem na help radio i tamo mi se pojavi bass,treble fader,volume i ostalo i ne mogu ništa prominit osim volume, a bass mi je na +6, e sad koja je fora sa tim mjenjanjem sve sam zivo isproba,kako se uopće radi to,hvala!!!
  10. Cupko di si kupio stabilizatore u B.Luci? mislim da sam danas nasa jednog dobrog majstora u ponediljak vozim svoju pa ću da vidim šta će biti,javim odi sve!
  11. Hvala Mihailovic,samo da provjerim negdi sam pročita da im odgovaraju stabilizatori od škode fabije i da su se pokazali dobrim,pa me zanima jeli iko ima s njima iskustva ili da ipak idem na Lancine stabiliz.
  12. Imam isti problem na svojoj Lybri,prelaskom preko malih rupa ili šahtova na cesti čuje se lupkanje i nepodnošljivo je i iritantno...,pročita sam cili topic i sad jedni kažu jednu jedni drugo,zanima me mogu li ikako to rješit sa tim gumicama ili onom šelnom,da ne naručujem odma original balans štangu? čini mi se da ovi moji u ovlaštenom servisu samo žele sa štangom(da mi pare uzmu) ( Hvala
  13. Sljedeci auto ce biti Thesis e sad me zanima sta je po vama bolje benzinca automatik ili dizel,gorivo ne igra ulogu (mene zanima samo mjenjac) isplati li se taj automatik uopće,hvala
  14. Pozz zovem se Emir dolazim iz Mostara,imam Lanciu Lybru 2.4jtd chipiranu!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...