Jump to content
FAS Goran

minamarta

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About minamarta

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    kragujevac
  1. Hvala. Provericu, mada nisam bas siguran da je to zbog labave kazaljke. Predpostavljam da je kojim slucajem labava onda bi kazaljka u toku voznje setala gore-dole usled vibracija itd. Inace, u onom prvom slucaju kada kazaljka ode u donji polozaj, nakon vadjenja kljuca posle recimo 5-6 sekundi kazaljka kao da malo trzne (pokusa da se vrati na nulu) i pomeri se za 1 milimetar navise. Pozdrav!
  2. Imam Punto 1.2 8v 2003 godiste i imam problem sa pokazivacem nivoa goriva na instrument tabli. U stvari postoje dva razlicita ponasanja ovog pokazivaca. 1.slucaj: ako je skala na nuli, davanjem kontakta skala umesto da ide gore on prvo ode dole brzo za 1/4 (ispod nultog polozaja) a onda se polako vraca navise i pri punom rezervoaru ona pokazuje kao da se radi o polovini. Gasenjem kontakta skala se vraca nazad i umesto da se zaustavi na nultom podeoku ona ode nize za 1/4 i tu ostane. 2.slucaj: skala se znaci nalazi na 1/4 ispod nultog podeoka. Davanjem kontakta skala brzo ode(skoro trenutno) do nultog polozaja a zatim polako ide gore. U ovom slucaju skala "tacno" pokazuje koliko ima goriva u rezervoaru. Molim ljude dobre volje ako znaju u cemu je ovde problem da mi pomognu. Pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...