Jump to content
FAS Goran

SikterBre

Members
  • Content Count

    8419
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SikterBre


  1. Da iskoristim priliku da pozdravim staru ekipu, nadam se da ću uspeti skorije da okačim koju sliku Alfe, i ako je baš dugo nisam slikao. Razlog je taj što sam pre dve godine uzeo stan, pa je služila za rabadžisanje, preterala je brdo stvari i materijala, tako da sam je malo zapustio nažalost. Od apdejtova ništa dobro, pored redovnog održavanja, imao sam susret sa psom pri brzini od preko 100km/h, pas pretekao i pobegao, a branik se rascvetao. Sam sam ga sanirao, pokrpio, trebalo bi da se ofarba, ali sam trenutno više u fazonu da ga vozim ovako i promenim auto prvom prilikom. Druga loša stvar je ljuštenje laka na krovu, tako da će to da se sredi sjaj crnom folijom.. Izgubio sam emocije prema kolima, zato me slabo i ima na forumu. Razmišljam o Delti ili Giulietti, ali to verovatno idućeg leta. Radim u ovlašćenom Fiat Alfa Lancia servisu, tako da je sve do sada održavano kako treba i na vreme, a imao sam prilike da provozam bukvalno sve interesantno iz "našeg" segmenta. 


  2. On 6/20/2021 at 10:50 PM, Ivan said:

    Auuu, ziv li je Petar :) ?

    Stara dobra ekipa sa starta foruma od pre 10-12 godina :thumbup: . Secam se sredjivanja srebrnog Mk2, slicica na onim parkinzima oko Petoletke po Trsteniku... Davno bese, totalno je to bila neka druga dimenzija druzenja ovde.

    Ako se setis, pozdravi coveka u moje ime, neka nekad navrati na neki FLCS skup.

    Svratio sam samo da vas pozdravim, sve manje slobodnog vremena, a sve više obaveza. Svratiću sigurno skorije na neki od redovnih skupova u Bgu nenajavljen, da vas vidimB) 

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...