Jump to content
FAS Goran

pablojoks83

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pablojoks83

  1. Ne, za Brava, al to mu manje vise dodje isto. Nista, hvala ti u svakom slucaju., otisao je kod majstora auto,pa nek se on bakce. Pozdrav.
  2. Pozdrav ljudi, ne znam da li je moguce ovde,al ajde da pitam... isto letva volana, kad je ladno, cujes se kao guma da preskace,ajde to. Nego sto i na nekim neravninama se cuje zveckanje i lupanje. Da li kupiti novu,polovnu ili reparacija? Zna li neko kolko sve to kosta? mislim, ponasob...
  3. Hvala,ali vec sam pogledao. Fora u tome sto niko da napise kako do kraja skidanje,a i vracanje nazad. Jer je problem ona mala donja gredica koja blokira da vratis nazad panel. A nigde nisam nasao kako se vraca nazad.
  4. Da li neko zna da namesti panel manuelne klime?! Skinuo sam je,al ne mogu da je vratim. Smeta mi ona donja greda... Ako neko zna i da je iz Beograda?
  5. Aj malo da osvezim temu... Meni ne radi rikverc svetlo. Promenio sijalicu,proveroo osigurace,skidao tapacir u gepeku. Nista, i dalje nece da radi... Ima li neko neku ideju?!
  6. Pomoc drugari... zamenio sam i MAP senzor...nov Bosch sam stavio,a l i dalje mi izbacuje gresku i to istu. Gde dalje da trazim?! Cak onaj stari i nije bio nesto ni prljav toliko...
  7. U seme mu... Imas li sanse da se nekako proveri i gde se nalazi taj senzor?! Kad obrisem gresku,posle sve oke. Posle nekog vremena kad se "ohladi" opet pali ovu gresku. Hvala ti puno na informacijama!!!
  8. Cao drugari, zamenio sam protokomer,stavljen nov...al izbacuje mi na prvi kontakt gresku P0111.. Zamenjeno crevo turbine,interkulera. Ima dole slika,sta mu je sad ovo?! Zna li neko...?!
  9. Cao druze, imas li protokomer za Bravo 2, 1.9 mjt, 150ks..?
  10. Polovne,dobre plocice za Bravo 2, 1,9 110kw -1500 dinara Kompresor klime isto za Bravo: - 3500 dinara.
  11. Pozdrav, a je l' moze sa restylinga na predhodni model?! Tipa sa 2012/2013 na 2007...?!
  12. Vufer prodat... LG radio moze i za 3000.
  13. Ljudi, treba mi pomoc... Kako se zove ovo crevo i da li neko zna koja ku je oznaka?! Ne moze kolega da nadje u katalogu...
  14. Pozdrav... Je l' komplikovano zameniti ili mora neke vratolomije da se odrade?! Strava izgleda ovako!!!!
  15. Da li ima neko ovakav naslon...?! Bravo 2 je u pitanju..
  16. Sve razumem, al ja sam ovaj uzeo uz doplatu,moju... Tako da i nisam bas mogao da biram. Sa jedne strane,smor mi je sto nema,al onda sam cuo da imaju i problema sa dig klimom. Pa mi i nije krivo. E sad,meni je bitnije da ima naslon za ruku,to mi je fetis da imam,bukvalno. No dobro,upoznajem se sa njim,pa gledam sta moze i sta necu raditi sigurno. Hvala ti u svakom slucaju. Btw,ovaj search mi ne ide bas od ruke,uopste mi ne pokazuje sta me zanima. Izgleda da sam glup za to...
  17. Cao ljudi. Imam jedno pitanje, moze li da se zameni analogna za digitalnu klimu i da li je komplikovano?!
  18. pablojoks83

    LG USB i Vufer

    LG USB player sa 4x53 izlaznom snagom,u odlicnom stanju. Lepo se cuje. Cena 3500... Sal Vufer,odlican,lepo se cuje...250w,dolazi sa kablovima. Cena 3000... Broj 0641682165
  19. Imam jos jedno pitanje, al je uobicajno...za farove,bas su losi,tj projektori su uzas. Sta je najpametnije raditi?! Novi projektori,farovi ili....?!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...