Jump to content
FAS Goran

ANDRIJAIJELENA

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ANDRIJAIJELENA


  1. Na prodaju race chip pro. Skinut sa 

    Grande Punta 1.9 mjt. Odgovara za Alfu, Fiat, Renault... Cena 140e. Zainteresovani mogu pisati na viber ili pozvati 0642329161


  2. Pozdrav, pre par dana ostavim kola u perionici i radnik sjebe nesto u sedistu, tako da ne mogu da ga preklopim. Da li je neko imao slican problem, kontam da je sajla neka riknula. GP sa troja vrata je u pitanju.


  3. Pazi sad ovo, standardni problemi: ne prima gas na nizim obrtajima, neprijatan miris... Majstor menjao protokomer, skidao katalizatore, i sto drugih k...ca, i nista. Drugi majstor ko iz topa kaze: riknuo EGR. Kaze moze da blokira, ali javlja gresku, posto je MJT. Puknem 140e, zamenim EGR. Probam auto, ide kao lud. Medjutim, posle par dana primetim da kada drzim auto na jednakom gasu, na oko 2000rpm, pocinje da stuca. Vratim u servis, kaze ne zna dal ce moci da sredi, i pri tom mi zameni brisace i uzme 1400 din  :thumbdown: . Da li je neko posle menjanja imao slican problem?

    P. S. 

    Primetio sam da mi je stavljen neki italijanski EGR, a ne nemacki Pierburg.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...