Jump to content
FAS Goran

ANDRIJAIJELENA

Members
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ANDRIJAIJELENA

  1. Na prodaju race chip pro. Skinut sa Grande Punta 1.9 mjt. Odgovara za Alfu, Fiat, Renault... Cena 140e. Zainteresovani mogu pisati na viber ili pozvati 0642329161
  2. Drugaciji je zvuk malo. Nista drasticno, ipak dizel je to. Jedino da prepravljas auspuh ako hoces zvuk.
  3. Moze li neko da skine gresku na mjt posle blokiranja egr-a?
  4. Pozdrav, pre par dana ostavim kola u perionici i radnik sjebe nesto u sedistu, tako da ne mogu da ga preklopim. Da li je neko imao slican problem, kontam da je sajla neka riknula. GP sa troja vrata je u pitanju.
  5. Da li je moguce da ne postoje osiguraci na koje su povezani stopovi, pozicije?
  6. I na kraju, povecava i potrosnju sa blokadom. Nisam stigao da izmerim.
  7. Blokirao sam ventil. Problem resen. Nisam bio za to, ali kada sam video kako se auto ponasa bez egr-a, nisam imao dilemu. Preporucujem svima da urade isto. Samo jos da vidim kako da izvucem pare koje sam dao za nov ventil
  8. Znam, najgore je sto sam ja kupio nov ventil.
  9. Pazi sad ovo, standardni problemi: ne prima gas na nizim obrtajima, neprijatan miris... Majstor menjao protokomer, skidao katalizatore, i sto drugih k...ca, i nista. Drugi majstor ko iz topa kaze: riknuo EGR. Kaze moze da blokira, ali javlja gresku, posto je MJT. Puknem 140e, zamenim EGR. Probam auto, ide kao lud. Medjutim, posle par dana primetim da kada drzim auto na jednakom gasu, na oko 2000rpm, pocinje da stuca. Vratim u servis, kaze ne zna dal ce moci da sredi, i pri tom mi zameni brisace i uzme 1400 din . Da li je neko posle menjanja imao slican problem? P. S. Primetio sam da mi je stavljen neki italijanski EGR, a ne nemacki Pierburg.
  10. Gore imas dimenzije, premeri original.
  11. Imam felne koje trazis, javi se na 064/23-29-161 ako si jos zainteresovan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...