Jump to content
FAS Goran

Dusan034

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dusan034

  1. Pozdrav druze, kad ce ta poseta Kragujevcu? Cekam Vas! :D

  2. Pre svega pozdrav svim Fiat ludacima .. Ja sam Dusan, iz Kragujevca sam i vozim Stila 1.6 16v.. Nadam se da ce da bude dobar zez na ovom forumu!
  3. Zavrsio sam posao. 4 Champion bobine i idemo dalje. Hvala na pomoci u svakom slucaju Pozz
  4. Pre svega pozdrav za sve clanove. Pre par dana probila mi je jedna bobina, tacnije 3. .. E sad, raspitivao sam se i cena novih je od 4500 - 6000 dinara.. Pricaju svasta, spanski proizvodjaci itd itd .. Inace, prve dve su mi nove Championke, a sad 3. i 4. su neke Shnj klase ... Zanima me da li neko moze da mi pomogne gde mogu da nadjem bobine koje radi Champion ?
  5. @yarhed Problem resen, skinuta klema i vracena.. Hvala kolega .. to sam se setio prvo, ali nemam pojma, nisam smeo zbog kompa, ali eto, super .. @mateo hvala ti druze u svakom slucaju na pomoci
  6. Pozdrav ljudi. Da predjem odmah na problem .. Naime, posedujem Stila 1.6 i imam sledeci problem .. CD player je radio sve ok, pustao cda format i juce ubacim disk za koji nisam bio siguran da li je mp3/cda i krene muzika sve ok i u jednom trenutku zakuca i na displeju izbaci jedno 10ak crnih kockica citavom duzinom displeja .. sada disk ne mogu da izbacim i kad je ugasen auto to stoji i dalje .... da li zna neko o cemu se radi i kako to mogu srediti? unapred hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...