Jump to content
FAS Goran

WEST 014

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About WEST 014

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Valjevo
  1. Ima li neki vlasnik Punta 1.2 16v da kaze koliko mu trosi auto u proseku, naravno da ne racunamo BG. Ipak je velika razlika u voznji auta u VA i u BG. Pozz
  2. Vlado ti si mi odgovorio i na drugom forumu, hvala sto pomazes Zvao sam za ovog, kaze carinjen na 80 000 mada mu nesto ne verujem , elem da prodam Yuga pa krecem u SA, tamo ih ima najvise cini se...
  3. Hvala nadlzenima sto su prebacili post tamo gde treba, pazicu da ne pravim greske. :-) U pitanju je svercer, tako da sigurno ne bi pristao toliko da spusti cenu Izgleda da je cale odustao od ovog primerka, nesto mu je boja sumnjiva, soferka je razbijena tako da trazimo dalje. Evo ja nadjoh jednog super, sutra cu da zovem da se raspitam. Ubedjujem cala da uzme 16v, nesto mi mnogo slabo 60 konjica. http://www.polovniautomobili.com/oglas976631/fiat_punto_12_16v/ Vidim da su mu sedista od nekog lepseg materijala, bar na oko. I ima navigaciju , radi li ona kod nas i jel ovo ispod dugmica klime CD??
  4. Moji su resili da prodaju Yuga koji je verno sluzio i da pazare Punta druge generacije. Otac je navalio da uzme 1.2 8v, a posto je klima obavezna mislim da ce se to vuci kao mazga, ali imamo jos jedan veci i jaci auto tako da nije mnogo vazno... Punto bi sluzio samo za grad, i za svaki dan. TNG trenutno nije opcija zbog cene uredjaja a nece se prelaziti neke vece kilometraze. Mislim da ce 15 000 godisnje biti neki maksimum. JTD se meni najvise svidja ali smo imali Stila JTD koji je po kupovini odmah vracen jer mu je motor bio na izdisaju, ostao je ocu u ruznom secanju jer su neki delovi bili skupi uzas pa se plasi da se opet ne ponovi isto :-). Sta savetujete, najvise me zanima razlika u potrosnji izmedju 1.2 8v i 1.2 16v kao i razlika u odrzavanju, pitao sam dosta ljudi ali niko konkretno da mi kaze nesto, to jest brojke . I evo jednog linka, cisto da pogledate i date misljenje ako vas ne mrzi. http://www.polovniautomobili.com/oglas993085/fiat_punto_12/ Isao cale da ga pogleda, kaze nije los, na par mesta cigaretom sediste oprljeno, nema znak napred.. To se vidi spolja, e sad sta je ispod ko zna. Na sta obratiti paznju, ima li nekih caka koje mogu pomoci? Mozda odem ja da ga vidim za vikend. I da li je 3000 realna cena? Je li bolje uzeti auto iz Italije ili Austrije?? Meni iskreno ni jedni ni drugi nisu od poverenja, mada ko zna. ;-)
  5. Pozdrav drugari, ja sam Momir iz Valjeva, imam 23 godine. Uskoro treba da stigne Punto u porodicu pa sam se registrovao ne bi li nasao neke korisne savete i informacije. Inace forum je cool, i trudicu se da ostanem aktivan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...