Jump to content
FAS Goran

cojajoca

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

About cojajoca

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 04/18/1968

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Uradi sam

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

2877 profile views
  1. Ponovio sam postupak dijagnostike u auto servisu i kazu majstori crkao glavni modul sica 100 EU sa ugradnjom pa gde sad brate rodjeni posle alternatora :crybaby:
  2. Iskreno ne znam ali sam onako sa strane bacio oko na lap top pisalo je cini mi se unknown error tako nesto i pre toga neki brojevi
  3. Kolege Lybrasi ako moze pomoc pre par dana imao sam kvar alternatora koji je otklonjen ali je napravio haos i na tabli popalio lampice od air bagova itd. Bio sam na dijagnostici covek mi obrisao sve greske prouzrokovane padom napona ali ostala je da svetli crvena lampica air baga coveculjka sa balonom i greska nece da se obrise ne znam sta je i ne znam sada kome da odvezem auto radi uklanjanja greske. Imam varijantu auta sa vozacevim suvozacevim air bagom i bocnim jastucima. Citao sam forum probao da izvucem konektore ispod sedista nije se nista promenilo, kakav li je kvar mogao nastati zbog crkavanja diodne ploce i reglera na alternatoru voleo bih znati da li postoji neki osigurac koji moze crci ili tako nesto? . Ako neko ima jos neki savet ili ideju ili majstora za ove stvari pisite u pitanju je Beograd hvala. Napomena auto je 2001 godiste imam ga tri godine ni najmanju gresku nije izbacivao do sada !!!
  4. cojajoca

    Lybra - sve i svašta

    Ništa, radiće i dalje. Tom odredbom od 10 godina se štiti proizvođač, ograđuje ukoliko se dogodi udes, a oni se ne otvore. Onda tu oni kažu ''pa, šta hoćee, jel' smo rekli 10 godina''... Hvala
  5. cojajoca

    Lybra - sve i svašta

    Da li neko zna sta se zbiva sa nasim Air Bagovima posle 10 godina i vise, cuo sam da se moraju zameniti neke patrone da li je to istina i koliko to zadovoljstvo kosta inace kompijuter pokazuje da je sve OK.!!!
  6. Znas sta i dalje mislim da je grehota razdvajati ih, ne znam ni kako bih to uradio osim kod vulkanizera a oni bi ti naplatili demontazu, to bih uradio samo ko je milion posto stvarni kupac za jedno ili drugo jer nemam vremena za vitlanje po gradu a cena je 240 eu bez alu felni sve cetiri gume su potpuno nove nikad vozene sa garantnim listom od 11 meseca 2011 i imaju garanciju 3 godine. To znaci da bi i alu felne posebno bile 240 eu ali su nove nove nove fabricke FIAT ove. ALI ZATO U KOMPLETU GUME I ALU FELNE SPUSTAM NA 450 EU sa demontazom i montazom na vas auto jer imam racun da kada se budem pojavio balansiranje, demontaza i montaza placeno !!! NORMALNO VAZI ZA SVE ZAINTERESOVANE Joca 063 8895919 Pozdrav
  7. Ljudi leto je na pragu a gume i felne jos nisu prodate !!!
  8. Ne znam drug stvarno, pa valjda da su nove vidjao sam to i ranije na gumama.
  9. Alufelne Fiat 4 x 98 kao NOVE sa cepovima (donesene iz Nemacke i uredjene za sebe sve cetiri) sto se i vidi, gume letnje Kleber Daynaxer HP 3 195/65/R15 potpuno nove nikad koriscene kupljene i montirane na felne 07.11. imam i garantni list !!! Prodaja iskljucivo u kompletu. Gume i felne prodajem zbog prodatog vozila cena 480 EU koliko su i mene kostale (mislim da odgovaraju za fiatova i lacijina i alfina vozila) Joca 063 8895919 Samo za ozbiljne kupce Novi Beograd http://www.polovniau...letnjim_gumama/
  10. Gusare porucio bih 4 kom ili koliko ti je vec minimum za porudzbinu, okruglih silikonskih stikera velicine 5 cm za znakom Lancie crna pozadina srebrni znak Joca Beograd 063 889591, ili mi posalji tvoj broj pa cu ja zvati pa da se dogovorimo !!!
  11. Momci svaka Vam cast farovi su extra, extra zaista su kao novi i zaista ste za svaku preporuku od ljubaznosti, rada i onoga sto je uradjeno veliko hvala i pozdrav !!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...