Jump to content
FAS Goran

Remotee

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

About Remotee

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/20/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pg

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 JTD 85kw 2002god.
  1. Uzimao sam neke stvari od birtha za trap pa da znam da li sam se zeznuo...
  2. Ima li neko iskustva sa Birth djelovima?
  3. Ako neko slucajno ima neka salje pm.. 1. Poklopac alu felne kao sa slike http://www.forum.cdm.me/attachment.php?attachmentid=123705&d=1408724779&thumb=1 2. Ovakva lajsna ( sa rupom sa kuku ) http://www.forum.cdm.me/attachment.php?attachmentid=123704&d=1408724770&thumb=1 3. Sus pleh centralni koji dodje ispod motora.
  4. Zadnje vrijeme mi se javio luft u letvi volana ali luft mi ima nastavak koji spaja letvu volana i sponu. Zanima me kako je najlakse zamijeniti ovaj nastavak tj. kako se skida ovaj sferni zglob? p.s. da li letvu napuniti sa grafitnom ili tovatnom mascu?
  5. bio kod majstora zbog vibriranja volana na leru, da mi kaze do cega je...on je pogledao sve sto se mehanike tice i kaze da je ok, nego mi je rekao da je mozda do elektronike(pa motor ne radi fino na leru)....zamijenjen je nosac ispod akumulatora tako da vise ne znam sto da radim...
  6. meni ova jeftinija izgleda bolje iz razloga sto ima opruge ali mozda grijesim...
  7. mjesec dana nisam imao problema niti gresaka do juce...opet ista stvar.. evo i video
  8. ni meni nije jasno sto je to body ecu...majstor kod koga odrzavam auto( radi samo italijane) je rekao da je mozda crkao body ECU (pitao ga misli li na motorni ecu kaze ne taj) jer sam imam problem sa loose connection + 666 gresaka + paljenje hladnjaka na -2 ...primijetio sam da ovu gresku izbacuje uglavnom kad se auto ohladi, rijetko kad je zagrijan...
  9. stilo 2002 1.9jtd 85kw samo me zanima gdje se nalazi...zar to (na slici) nije motorni ecu? ili je to isto?
  10. moze li neko da mi objasni gdje se tacno nalazi body ecu?
  11. dijagnostika je pokazala 1 gresku koja je vezana za ABS C1020(pise da trenutno te greske nema nego je ostala u memoriju od prije)...
  12. ...juce ujutro mi se ovo desilo i auto nece da upali...izvadim kljuc probam opet sve ok do sinoc kad sam te upalio posle 4-5 pokusaja...jutros opet ali upalio je posle 2 pokusaja....primijetio sam kad se to desi svaki put se upali hladnjak sam od sebe iako je auto hladno....imate li neki predlog sto da probam?
  13. kupljeno...polovni original 40e...
  14. posto sam danas cuknuo auto i slomio desni far kojemu je radio motoric za podizanje zanima me moze li da se motoric iz desnog fara prebaciti u lijevi far ili su razliciti?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...