Jump to content
FAS Goran

djbarac

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

About djbarac

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 JTD
  1. Meni je jako puno ulja na donjem delu creva interkulera, na aktuatoru samo vlaži. Šta to može da bude ?
  2. Da li neko možda zna koji menjač može za ovaj model, osim originala ?
  3. Da li neko zna čime se skidaju šrafovi koji drže motor klapne za recirkulaciju vazduha. Ne mogu da vidim koji su šrafovi zbog nepristupačnosti, a probao bih da ga skinem bez rasturanja table?
  4. Pa da, ako je stvarno originalni. Samo mi je bilo čudno što je sad toliko jeftiniji
  5. Ovaj je baš za Jtd, pa reko da se na zanosim sa šrafovima i lozama itd..
  6. Da li je neko ugrađivao na JTD 1.9 , levi nosač motora iz AP-sporta kažu da je original fiat ? Stigao im ovih dana, 4.150 din. Čini mi se da su ranije bili skuplji, da li je rgularan ?
  7. Meni se desilo nešto slično prošle godine. Dao prijateljici da vozi i srećom sam držao ruku na ručnoj sve vreme pa sam malo usporio auto pri udarcu . Kako god, udarila mi je levim točkom u ivičnjak. Od udarca se viljuška iskrivila načisto, pukla guma i iskrivila felna (do neupotrebljivosti). Nakon zamene ove tri stvari bio sam na reglaži i radnik mi reče da je uradio šta je mogao, i ukoliko primetim da auto vuče u stranu, dođem do njega da uradi neka bušenja na trapu da ne bih menjao "svašta odozdo". Auto ide kako treba i ne vuče u stranu. A kao posledica mi je ostalo to da mi se čini da volan ne vraća pravac do kraja nakon izlaska iz skretanja te da pomalo koči servo. Meni su pomenuli da je moguće da se iskrivila letva ili da su pogače?
  8. I ja povlačim sve što sam, pre par meseci, neosnovano rekao za MOL. Stvarno auto pali bez problema, nema zamrzavanja. Na ovakvom minusu i ne može malo da troši, naročito kad mora da se vozi u nižem stepenu prenosa, zbog snega i leda.
  9. Izgleda ću morati taj sistem sa dva čoveka, to mi se čini najbezbednije..
  10. Kako otvoriti zaledjenu haubu? Ne reaguje kad se povuče ručica za otvaranje, a mislim da sajla nije pokidana. Moram da izvadim akumulator koji me je izdao
  11. Pre dva dana skočila mi je potrošnja za nekih 2 litra. Prosek mi je bio 6.9l i eventualno se smanjivao do 6.5 i nikad više od toga. Sad je 8.7 l. Inače, isključivo sipam na jedinoj Mol pumpi u Nišu, zadnjih 8 meseci. Intuicija mi govori da su počeli da petljaju sa gorivom. Da li neko sipa u Nišu na ovoj pumpi i da li je primetio nešto slično?
  12. Odradio mi CIF posao za deset, posle malo ferijem za sudje i alkoholom, fantastika
  13. Hvala, promasio sam grejac, covek mi reko na dijagnostici cetvrti a ja zamenio treci..

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...