Jump to content
FAS Goran

Janker

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Janker

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 04/01/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kragujevac

Contact Methods

  • Yahoo
    janko_kg@yahoo.com

Previous Fields

  • Garage
    New Fiat Tipo 1.6 MJET

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da se i ja ukljucim, da sam veoma zadovoljan sa Tipom, imam 1.6 dizel sa 120HP, sedan u Lounge opremi, i posle 13000km jos mu nisam nasao manu. Veoma dobar i lep auto, motor mu je taman za njega
  2. Pozdrav drustvo Imam problem, ne mogu da skinem trece stop svetlo na Novom Bravu. Da li jeko skidao i da li moze da mi objasni kako, ako moze fotke. Pozdrav
  3. Jesam druze resio, ali sam odmah i povukao oglas, moram da sacekam ipak jos koji mesec da prikupim dovoljno para za nesto mladje. Inace, sta mislite po slobodnoj proceni, koliko moze da vredi moj auto, ovako gledajuci sa slike, ako se uzme u obzir da je mehanika dobra i da su potrebna veoma mala ulaganja oko motora i ostalih stvari (npr punjenje klime i par sitnih stvarcica)
  4. Prednji branik je pravljen, gornji deo je njegov, od brava, a donji je od forda fokusa, pa su ta dva dela spojena i iskitovana, tako da se moze reci da je rucni rad :-) Tako isto planiram i zadnji branik da uradim, i sa tim mislim da su spojleri zavrseni.
  5. Zavrsen je pre par dana, zato i nije mogao da se vidi pre po KG-u. Jos neke sitnice planiram da doradim, pa mogu tad i mrezice da ofarbam, sigurno bi bolje bilo da su crne.
  6. Pozdrav svima Posle vise od godinu dana ponovo sam na ovom forumu i ovaj put Vam predstavljam svoj drugi auto. Zadnji put je to bio Fiat Tipo, ali je on odavno prodat i na njegovo mesto je dosao bolji i lepsi Bravo :-) Nedavno je izasao iz garaze gde je uradjen prednji branik, prefarbane felne, sajtne i zadnji branik, zalepljena karbon folija na haubu i krov i uradjene jos neke sitnice. Ostalo je jos stvari da se doradi, enterijer da se dotera i planiram i zadnji branik da preradim u stilu prednjeg. Pogledajte za sad ove slike, sugestije i kritike su pozeljne... Pozdrav
  7. Aj molim te pojasni kako si zamenio diode u prekidacima, koje idu i da li se samo zaleme, ili mora da idu i neki otpornici. Mnogo dobro izgleda u plavoj boji.
  8. Takve felne se zadesile, a nije se imalo para da se kupuju neke bolje. Inace, ni meni se nisu svidjale, nisu ni race ni tuning, nekako su penzionerske sto se tice cajgera, postavicu u temi "Styling i kozmetika automobila", inace je vrlo prosto. @NED auto je bio u erdogliji, a tu sam se zadesio na poslu pa sam ga slikao.
  9. Druze, mozda sam zakasnio sa odgovorom, ali ako jos nisi nasao cajgere, sam sam ih prepravljao dok sam vozio tipa, tako da ako te interesuje mogu da okacim da skines. Da vidis kako je to izgledalo:
  10. Za pocetak bih zeleo da Vas sve pozdravim, posto sam novi na forumu, i nadam se da cu ovde naci dosta odgovora na probleme, dosta saveta, a isto tako i da cu ja pomoci nekom od Vas. Inace, vozim Fiat Bravo 1.6 16V koji sam kupio u novembru i jos uvek nisam nasao vremena a ni lepih dana da ga fino uslikam, pa sam postavio slike mog predhodnog auto kojeg sam prodao par dana pre nego sto sam kupio Bravo. Vozio sam Fiat Tipo 1.4 `91. godiste koji nije bio u najboljem stanju i imao je poprilicno godina, ali je na igled, po mom misljenju, odstupao od ostalih. Kad mene je bio 2 godine i za to vreme sam ga preuredio da izgleda kao sto vidite. Cim bude lepo vreme slikacu Bravo, on je jos lepsi
  11. Pozdrav svima Ja sam Ivan iz Kragujevca (drugari me zovu Janko, valjda zbog prezimena ), vozim od pre par meseci Fiat Bravo 1.6 16V, a pre toga sam vozio Fiat Tipo 1.4., tako da se da zakljuciti da preferiram Fiat. Nadam se da cemo se lepo druziti...
  12. Meni je to isto desilo, a bilo je i da pri paljenju kad je u brzini, a stisnem kvacilo, on malo krene, a u kad hocu u rikerc jedva ubacim. Kad je majstor rasturio video sam da je druk lager probio korpu i morao da zamenim ceo set. Ja sam ceo set platio 7900, garancija 2 godine.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...