Jump to content
FAS Goran

Zlatara

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zlatara


  1. Pozdrav, imam problem kao sto naslov kaze.
    Desava se da se cuje blago pucanje na auspuh kada je automobil na leru (malo izrazenije pri prvom jutarnjem paljenju) i desava se da automobil trza na malom gasu (oko  1500-2000 obrtaja) u nizim brzinama (druga i ponekad treca) u voznji. Pre tri meseca je radjen servis, i tada su promenjene svecice(Champion RC8BYC - po manualu), a problem se pojavio pre nekoliko dana. Kacio sam auto na dijagnostiku, i trenutno ne postoji nikakva greska jedino sam mogao primetiti da obrtaji u tim trenucima variraju za  ±  50.

    Pre zamene svecica sam imao jako slican problem, ali se tada pojavila greska koja je davala sugestije da je u pitanju problem sa svecicama. Imam jednu rezervnu i ispravnu bobinu(kapu) koju sam pokusao menjati redom po cilindrima ali nema promena sto mi govori da to nije problem. Svaki savet je dobrodosao :)


  2. Pozdrav svima,

    imam sledeći problem: Hteo sam pre nekoliko dana da dopunim klimu, i pre nego što sam krenuo uzeo sam da proverim da li sve radi kako treba pošto klima nije korišćena jedno vreme i ustanovio sam da vazduh ne može da struji u pravcu vozača i suvozača(crveno označen položaj na slici). Kada namestim klimu da duva prema vetrobranskom staklu vazduh struji sasvim normalno a kada prebacim u srednji položaj vazduh uopšte ne prolazi kroz ventilacione otvore.

     

     

    5cd381.jpg 


  3. Imam problem sa librom 2.0

    Juce je promenjeno ulje i filter ulja i vazduha i auto je normalno posle toga radio. Ja sam ga vozio bez problema.

    Danas je auto vozen malo duze i odjednom se upalila lampica na instrument tabli, auto je poceo da trza i nije hteo da prima gas kako treba. U pitanju je ova lampica

    lancia_problem.jpg

    Jel to ima kakve veze sa promenom ulja i filtera? (prvi put vozim malo mladji auto pa nisam bas upucen u te stvari.. do sad sam vozio audi jaje 91 god). Da li smem da vozim auto iako ta lmapica sija ili ne?

    I ako neko moze da mi objasni sta ta lampica znaci? Hvala unapred... :)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...