Jump to content
FAS Goran

savke

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by savke


  1. On 3/10/2013 at 7:42 PM, Sreten91 said:

    Neko je vec predložio, ali evo i ja da predložim prodavnicu Beo-Car. Vrlo su profesionalni i ljubazni, i što je najbitnije, imaju velik asortiman delova za Fiat/Lancia vozila. Kod njih sam kupio delove za veliki servis i još neke sitnice. Mogu reci da su najpovoljniji sa cenama u Beogradu, jer sam po raznim prodavnicama tražio te iste delove i nisam ih našao nigde jeftinije (npr. Set zupčasti Fiat Ricambi Original; Ap Sport - 7.116, Beo-Car 6.490 itd.). Još kad bi na te cene uleteo neki popust za članove. Pušten info na mejl kluba. :thumbup:

    Vezano za Beo-Car, zaobilaziti u sirokom luku. Licno iskustvo veoma negativno. Radio sam redovan servis kod njih i rekao da mi pregledaju celo vozilo, narocito trap, jer mi je bilo sumnjivo nesto. Kad sam dosao po auto kazu sve u redu sa trapom, ja rekoh ajde mozda se ja tripujem, imao sam poverenja u njih. Nekoliko dana kasnije nesto je puklo prilikom prelaska lezeceg policajca, bukalno dva puta sam seo u auto od servisa kod njih. Oteram auto u drugi servis, kad ono, pukla opruga, diskovi losi, amortizer procureo. Pa jel moguce da bas nista nisu videli? Sta da sam krenuo na put negde i ostao u kvaru?


  2. normalno upalim auto, dodjem do semafora ispred kuce, uhvati me zuto stanem, ugasim motor poshto semafor drzi 5 min, kad sam hteo da upalim nishta! dam kontakt tabla light show treperi cela, kontakt - gasi sve i kraj.

    kad sam uspeo sa drugarom da ga pomerim sa ulice (migavci naravno ne rade) izvalm da kao da gubi negde kontakt, ali i kada ima struju u tabli, normalno podigne rezervoar, pogasi lampice, ali kad dam kontakt nishta!

    podigao stakla normalno, alarm najnormalnije upalio i eno ga stoji, a ja p*zdim! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

    ima li neko neku ideju ? neka magichna zica? mozda masa sa akumulatora?

    p.s. akumulator ima indikator koji pokazuje da je pun, znachi nije to

    Evo jedan zanimljiv link o akumulatorima koga zzanima: http://akcrankshaft.com/forum/showthread.php?tid=17690

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...