Jump to content
FAS Goran

fedja.culum

Members
  • Content Count

    271
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fedja.culum


  1. Ajde da ne otvaram novu temu, mada nije skroz vezana za ovu pricu. Otisao mi je tapacirung na caletovom FIAT Unu na prednjim sedistima (naglasak na vozackom). Da li ima onih koji su kupovali stof za sedista i gde? Mislim da ne moze bilo koji, vec za auto industriju (samogasiv ....). Imam majstora koji bi mi to uradio povoljno, al bih nasao pravi stof, a ne mebl za sobne garniture.

    http://www.vajsco.com/

  2. Jedno pitanje da li je dobro voziti Stila 115KS na 1700 1800 obrtaja (to mi je otprilike 55 - 60 kmh kad vozim kroz nasaljeno mesto u 3 , da me ne cimaju i ne slikaju ) ?

    Neki majstori mi govore da nije dobro voziti pri toliko obraja zeznucu dizne , sto znaci da kroz grad moram konstantno da vozim u 2 samim tim mi je i potrosnja mnogo veca.

    samo peglaj i ne misli,bez brige!!!


  3. mogu ti samo savetom pomoci (nazalost), skini brisace, povadi zabice, skini gumeni keder pa polako. Mora se videti razlog zasto plastika ne stoji kako treba. (mozda se i prljavstina nakupila pa nece da nalegne kako treba) ako budes skidao ne bi bilo lose da skines makaze i motor od brisaca pa da malo podmazes, imas par srafova i jedan dzek od motora.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...