Jump to content
FAS Goran

mikisxy

Members
  • Content Count

    3634
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mikisxy


  1. ako je radio na malom broju obrtaja ne moze da napravi nikakvu stetu.vadjenjem sipke I skidanjem cepa ulja mozes da se zamazes I ako postoji dim-isparenje da utvrdis da je ulje losijeg kvaliteta ili mu je vreme za zamenu.zasto postoje creva,odvodi I kondezatori uljnih para na motorima ako ne sme da ima isparenja?pa u servisnim informacijama za ulja postoji I stavka isparljivost ulja.inace kod JTD motora u velikoj vecini slucaja povecana potrosnja ulja je uzrokovana losim lezajevima turbine.sto se turbine jace cuje da zvizdi znaci da je blize kraju


  2. po opisu lici na neku zezalicu sa napajanjem goriva jer da je struja zezao bi te i plin jer im je to zajednicki.probaj da raskacis lambda sondu i vozis tako vidi ima li razlike.imao sam jos dva slicna slucaja-prvi je bio da ventil nije zatvarao plin skroz kad se prebaci na benzin pa je imao prebogatu smesu a drugi da plinska indalacija je delimicno sprecavala dovod vazduha do klapne gasa.ne znam da li ti ovo moze pomoci nesto.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...