Jump to content
FAS Goran

Aleksandar Nikolic

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About Aleksandar Nikolic

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/14/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    Nove tehnologije
  1. Zdravo, Proveri prvo šelne. Lepljenje posude je nemoguće (čak iako uspe, popustiće posle 15 dana), a ako i dalje postoji problem, pošalji mi privatnu poruku da ti napišem broj telefona čoveka u Šapcu od kojeg sam ja kupio polovan deo. Pozdrav, Aleksandar
  2. Nije ti rekao? Pa šta si platio? Mislim, ok.
  3. Pozdrav, Molim te za neki detalj više i tome šta je majstor uočio za 15 minuta i šta je popravio? Vredi znati šta može da bude dodatni problem kad prikazuje žuti trougao. Pozdrav, Aleksandar
  4. Imao sam problem sa tim delom pre godinu dana. Mislio sam da su šelne, nosio kutiju kod plasticara na varenje, ali ništa. Na kraju sam poručio polovan deo od jednog čoveka iz Šapca i poslao mi je komplet sa crevima. Ako zatreba broj, tu sam.
  5. Zdravo svima, Proverio na dva mesta i cena izgleda ovako: AK Kole Postovani,Diskovi prednjeg tocka po komadu su u redovnom cenovniku je 115,63, a akcijska cena je 64,75 Eur. Dok su disk plocice u redovnom cenovniku 59,32 Eur, a akcijska cena je 53,39 Eur. Usluga zamene je 11,80 Eur. Stoga Vas bi cena delova i usluge po akciji izaslo ukupno 194,69 Eur. AK Bogunović Jedan disk za prednje kočnice 13.000 dinara Set pločica 6.000 dinara Rad mehaničara oko 2.000 dinara. Pozdrav, Aleksandar
  6. Pozdrav, Da li je zvuk kao da natežeš neku oprugu? Kao da otvaraš stara vrata koja skripaju? Proveri šolje amortizera. Zbog vlage se desava da se problem čuje i oseti tek kad se osuši sve to. Dok je vlaga i šolje su podmazane. Čim se osuše, ako su loše, počnu da škripaju.
  7. ^^^ Zdravo, Problem je u rupici brisača koja se navlači na osovinu. Verovatno ti je neko prodao za karavan. Razlika je u prečniku. Za karavan je prečnik širi, a za ostale uži. Zbog toga brisač proklizava. Takav su mi prodali u AP sportu pre tri meseca iako su me pitali da li mi treba za karavan ili JTD. Pozdrav, Aleksandar
  8. Koristim Energizer već dve i po godine i ne mogu ništa da mu zamerim. Pali iz prve i na minus 15.
  9. Ja sam imao problem sa sajlom u vozačkim vratima, pukla je. Problem sam rešio tako što sam otišao u Boban sajle na Voždovcu i za pola sata i 10 evra sam dobio novu sajlu koja radi bez problema već dve godine. Pozdrav, Aleksandar
  10. Sve sam pročitao od prvog do poslednjeg posta i sad me boli glava od žica, povezivanja, prevezivanja i slično. Da li može neko da mi pomogne i kaže gde mogu da ugradim tempomat i koja je cena, a da pritom sve bude "elegantno" urađeno. Hvala!
  11. Priča je završena. Ukupan iznos vremena potrošenog je 6.400 dinara. Kod kartica u Delti 5.400 i programiranje ključa kod Ristića 1.000. Ključ radi kao nov. Ni govora o tome da je crkao kristal ili bilo šta drugo.
  12. Da li može neko da mi kaže kako da proverim da li su mi otišli zadnji sileni? Kapiram da je to kad iscuri ulje i sl., ali kako da proverim da li ima ulja u njima i da li su ok?
  13. Dobio sam odgovor od elektricara i on glasi "Crko je kristal", šta god to bilo. Elem, nije mi jasno na koji način je on to utvrdio pošto je auto kod mene bio sve vreme... čudno?? Ako neko ima neku ideju baš bih voleo da je čujem.
  14. Hvala puno. Kontaktirao sam Srkija iz NS i on mi je rekao da moze da zavrsi. Jutros sam otisao do mog elektricara i on kaze da mi je kljuc crkao (iako blikna dioda), ali ga je zadrzao da proba da nameesti, tako rece. Sad cekam da mi javi da li nesto moze i koja je cena. Malo mi nije jasno kako ce da proba da nameseti kljuc bez automobila, ali valjda on zna sta radi. Do sad me nije ispalio nijednom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...