Jump to content
FAS Goran

dexa616

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Imao sam slicnih problema sa alanserom . fiat bravo 1,6 ladan upali bez problema a posle neke voznje kada stanem ili jedva vergla alanser ili nece uopste . Terao sam kod autoelektricara 2 puta on kao sredi alanser radi neko vreme i on opet isto. Da bih potom krenuo da trazim drugi polovan alanser da pazarim. Pogledam ja u upustvu za fiate koji ide alanser i imam sta da vidim. Ovi sto su mi prodali auto su stavili slabiji alanser od puntica od 0,9 kw a treba da ide od 1,3kw . Kako sam stavio drugi polovni vise nema problema. A senzor bregaste kada ode koliko znam auto vergla ali ako ovaj senzor ne radi onda auto ne zna u kom trenutku treba da baci varnicu pa zato nece da upali.
  2. Vako , da kazem da sam resio svoj proble koji sam imao . A on je se manifestovao tako sto kad dodam gas na leru auto prvo klone skoro da se ugasi pa onda primi gas . Problem je bio u novoj pumpi goriva , koja je imala manu sisicu na koju se kaci crevo goriva. Izgleda da ga je selna probusila i nije dobro dihtovalo. tako da sam stavio drugo crevo i sad radi normalno. Inace sam usput skinuo i usisnu granu i brizgace i ocistio sve od mogucih prljavstina a usput sam i postavio filter goriva u motornom prostoru. Tako da sad radi kako treba.
  3. Tacno je da fiat bravo 16 posle 99 nema posebnog filtera goriva nego je filter goriva u rezervoaru na samoj pumpi . Ja sam danas imao nekih poteskoca da upalim gore pomenuti auto na benzin , pa sam prvo skinuo crevo goriva u motornom prostoru i pustio da vidim dal dolazi benzin do motora. na moje iznenadjenje u flasu od pola litre je bilo poprilicno taloga. skinuo sam pumpu goriva i pogledao filter on je ceo i cist s obzirom da sam skoro menjao pumpu goriva. E sad odakle toliko taloga u samo po litre benzina nemam pojma. ali mi se cini da cu postaviti dodatni filter goriva. Sad imam problema kad dam gas na bezninu . auto prvo trokira ko da ce da se ugasi pa tek onda primi gas . dok na plinu nema tih problema. verovatno je prljavstina stigla do dizni.
  4. Sto se tice susenja gita i koliko treba ucvrscivaca to ti pise sve na kutiji. mada zavisi od vremena i debljine. Mozes koristiti infra crvenu grejalicu ako je imas John ti je sve objasnio a tu ima mnogo jos sitnica i detalja koji se uce kroz praksu. Nego mene interesuje , da li ti mislis da radis finis na kolima. to jest zavrsni sloj?
  5. Sve je manje vise objasnjeno po forumima. samo fali jedna stvar. Mozes da citas sto godina i da mislis da znas sve ali praksa je praksa. Ne znam sta da ti prvo kazem pa da ne bi uludo pisao , ti pitaj
  6. dexa616

    pomoc oko ozvucenja

    Vec duze vreme mi stoji par vufera van auta. i nikako da se nakanim da ih stavim u gepek. a najvise me muci gde i kako da ih uglavim. pa ako neko ima neki predlog neka pomogne. inace u pitanju je auto fiat bravo a komponente su sledece 2 x sony x-plood xs-l1030 subwoofer-a magnat rave 560 - koje bi guralo vufere blaupunkt gta2 - koje bi guralo elipse

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...