Jump to content
FAS Goran

Steelo

Members
  • Content Count

    292
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Steelo


  1. 5 od 31 nije 25-30%, nego 16%, ali i dalje se cini da ima vise tablica sa nasim slovima. To je zato sto one "bodu" oci. Niko se nece okrenuti za tablicom tipa PK (pijem kafu :coffee: )

    Kombinatorika ide malo drugačije... imaš naše slovo na prvom mestu (ĆD) pa imaš naše slovo na drugom mestu (DĆ) pa imaš naša slova na oba mesta (ĆĆ). Pa onda puta 5 za svako slovo, pa puta 26 za preostala slova... mislim, mogu da objasnim i detaljno šta i kako, ali u svakom slučaju mislim da je bilo nešto između 27-28% kada sam računao ;)

    Ma sve je jasno...tacan procenat oko 30% kao sto si i rekao, tj. svaka treca tablica. Kako god okrenes manje ih je. Ja sam samo hteo da jace istaknem psiholoski efekat primecivanja nasih slova, smanjujuci stvarni procenat ;)


  2. Nemaju oni šta da forsiraju, kombinatorika slova i brojeva je jasna, između 25-30% tj. svaka treća-četvrta tablica u Srbiji će imati po jedno ili oba "srpska" slova.

    5 od 31 nije 25-30%, nego 16%, ali i dalje se cini da ima vise tablica sa nasim slovima. To je zato sto one "bodu" oci. Niko se nece okrenuti za tablicom tipa PK (pijem kafu :coffee: )


  3. ^Seti se samo price o the doctorsima kad je onaj lik stajao iza nas :D

    Elem, jel ima neko sliku ove astre sto je bila druga? Ne secam se koji je to auto uopste ...

    Cini mi se da je to crna astra sa zatamljenim zadnjim svetlima, koja je ucestvovala i na db drag-u pa je bila u redu ispred nas.

    Imam je u kadru na jednoj slici... okacicu malo kasnije

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...