Jump to content
FAS Goran

NesaDeBeli

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About NesaDeBeli

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Požarevac
  1. Potrebno mi je ime servisa koji može da mi uradi kompletnu dijagnostiku za 1.9 JTD Punta, ali u Svilajncu ili njegovoj okolini. Ako ga pazarim, a mislim da hoću odmah ću da se hvalim na za to predviđenoj temi. Pozdrav svima.
  2. E suce li im njihovo. Dobro naidjoh na ovaj forum ponovo da vidim sta ima novo. Priblizio se dan kupovine Puntica i videh ovo. Moze li neko da mi kaze da li ovi problemi postoje i kod Punta sa 16 v ili JTD-a? Do koje godine se ugradjivao taj los ECU? Bas mi nije potrebno da najem sa tim. Pozdrav svima. Da dodam samo jos ovo. Da li je taj problem prisutan ikod 1.3 mj i da li neko moze da mi linkuje stranicu gde je pisano o Puntu sa ovim motorom? Trazim, ali je ne nalazim.
  3. Hvala na odgovoru, ali ne reče mi što se ostalog održavanja tiče kako stoje stvari. Recimo ramena, kočnice i druge periferije. I još nešto. Postoji li Bravo u 1.2 verziji sa 5 vrata? Pozdrav svima.
  4. Nešto čitam ovaj topic pa se pitam. Da li je bolja kupovina Bravo 1.2 16v ili Punto 1.2 16v ? Motor je valjda isti, ali da li Bravo ima neke veće troškove održavanja od Punta? Pozdrav svima.
  5. Molim za jedan savet koji ili mi je promakao na forumu ili ga nema. Ukoliko na Puntu ne postoji zaštitna bočna traka na vratima da li je to siguran znak da je auto farban ili je Fiat izbacivao u nekim verzijama auto bez tih bočnih traka?
  6. Ljudi, izgubih vid na forumu, ali ne nađoh da li neko zna dobrog majstora ili radionicu u Požarevcu za Fiatova auta?
  7. Regolari hvala puno na trudu. Znam da održavanje keca i Punta nije isto. Tražim, gledam i ne žurim jer nisam pešak. Pozdrav i svako dobro.
  8. Aman ljudi, pa nisam ja idiot da mislim kako za 3k mogu da kupim auto bez ulaganja, ali za 3k mogu valjda da kupim auto koji nije krš i da to proverim. To je bila suština mog pisanja, a ne da mi treba konzilijum da mi odobri kupovinu. Što se tiče modovanja znam kako je to jer sam i ja bio mod tu i tamo dok se nisam smorio i znam da ukoliko poštuješ člana i član će poštovati tebe. Savete sa raznih tema sam pročitao i samo mi je malo pao mrak na moje lepe plave oči kada sam shvatio na šta su sve ljudi spremi da bi zaradili dve tri stotke. Njima je to sića, a ja za dve tri stotke se naradim kao konj i zato znam da cenim svaki evro. Cicija nisam, ali ni ovca. Najmanje želim da stvaram napetost jer mi je unteresu da samo imam što više informacija. I na kraju da ponovim. Da li neko zna dobrog majstora za Fiata u Požarevcu. Pozdrav svima.
  9. Pa brate zajebavaš me za konzilijum. Kako da drugačije reagujem? Vec sam ti jednom napisao da ne citiras upis iznad
  10. Ako čovek razmišlja kako uvek može bolje biće depresivan, ali ako razmišlja kako je mogao proći i gore onda je srećan, a u svakom slučaju mi ne gine da se opijanim kada kupim nešto. Živeo ti meni. Ma i za stojdadina je uvek bilo para, a često me je kecao. Živ bio.
  11. Hvala bogu nisam pešak i imam Zastavu 101 u vrlo dobrom stanju. Ne prodajem je dok ne kupim Punta, a prodaja će mi omogućiti kasnije dovođenje Punta u dobro stanje. Plačeve sam obilazio i nailazio sam na ponekog dobrog Punta, ali su ipak bili za 300-400 e skuplji od onoga što mogu da dam. Znam da je to mač sa dve oštrice i da treba da sačekam da sakupim još malo love, ali kažu da su zimi automobili jeftiniji pa gledam i tražim za sebe nešto relativno dobro. U svakom slučaju zahvaljujem ti se na potrošenom vremenu na mene. Živ bio i Bog ti sreće dao.
  12. E ovo ja zovem pravim savetima. Naravno da ne žurim i da mi nije najbitnije da svaka sitnica bude u savršenom redu. Samo da dobijem solidan auto koji će manje da se kvari od stojadina, a sa obzirom da ja godišnje prelazim i manje od 10.000km trebalo bi da mi Punto lepo služi. Što se tiče filma on mi je već pukao, ali tek sada neću da žurim. Novac za redovne servise nikada nije problem ni pojedinačni kvarovi, ali to je jedno, a drugo je izraubovan krš. BTW, koliko košta zamena seta kvačila i da li mi neko može preporučiti dobrog majstora za Fiatova vozila u Požarevcu? Još jednom hvala na savetima.
  13. Ti mora da si trgovac. Pa valjda je bolje da proverim nego da budem ovca za šišanje.
  14. Ja sam te pitao Dule za auto sa petoro vrata, ali ne za 2200 već za 3000 i to za 2001 eventualno 2002 g. što za to godište nije mala suma. Pristao sam da autu uradim i veliki servis. Još sam te pitao da li imaš auto plac, da li je moguća provera u servisu i da li daješ bilo kakve garancije za auto po osnovu novog zakona, a ti si me samo iskulirao. Zbog toga sam rekao da ne moraš ništa da mi odgovaraš jer je očigledno da baš i nisi tako pošten trgovac kakvim se predstavljaš. Pitanje za sve ostale koji nisu trgovci. Ima li negde na forumu spisak stvari šta sve može da se proveri u nekom sevisu za Punta 1.2 8v, odnosno koliko stvari mogu da proverim, a šta je to što je nemoguće proveriti? Pozdrav svima.
  15. ^^^ Ma znam, ima logike u tvojoj priči samo sam besan na to koliko lažu pojedini trgovci. Ajd da pitam ovo mada bi trebalo da je tako. Koji paket opreme u Puntu je najsiromašniji? Ovo pitam jer mi ne treba ni klima ni ABS, ni ESP samo dobra mašina, Vodim se logikom da ono čega nema u autu ne može da se pokvari, a samim tim će biti donekle jeftiniji za održavanje. Veliki pozdrav za sve koji su mi odgovarali do sada. PS - Nek mi neko akže ako grešim kada kažem da auto sa 5 vrata nikako nije mogao da bude van?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...