Jump to content
FAS Goran

lasko

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About lasko

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/10/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ruma

Previous Fields

  • Garage
    Zastava 128 Opel Astra F '98
  1. Pa onda ne znam kako je bas nakon tih poplava poskupelo samo osiguranje za motorna vozila. Bila je na tv i u novinama izjava predsednika Udruzenja OD da je do poskupljenja doslo da se realizovale isplate osiguranja od stete nakon poplava odnosno prirodnih nepogoda, novine su pisale o tome, a imas i u SAT reviji temu vezanu za to. Jedino ako ti imas neki poseban izvor informacija......?
  2. Stoji da su cene registracija povecane, cena novih tablica, nalepnice i saobracajne je ista, takse su iste samo je osiguranje poskupelo jer su se Osiguravajuca drustva isrosila nakon onih poplava pa moraju da nadoknade.. mene je registracija za Astru F 1.4 iz 1998 izasla 20.000rsd po novom sistemu.
  3. navika je cudo.. probaj, ja sam je pravio po savetu drugara koji je spremao svoj auto za drift i njemu radi perfektno.. ako ti treba savet kako rado cu sa svima podeliti
  4. Mozes bez problema..sad ne znam koliko je cesto koristis? Na ravnim povrsinama ja ostavljam auto u brzini dok na nekim uzbrdnim koristim i jedno i drugo. Ali rucnu treba jako malo da potegnes, vec na drugom zubu zaustavlja tako da ne verujem da bi to trebao biti problem, opet dosta znaci i kvalitet tih cilindara i starost gumica.. uvek se desi da propisa.
  5. ovaj jugo mi je jako poznat.. da nije slucajno prodat u Rumi? Vozi se jedan jugic sa 2.0 ovde kod nas, tj vozio se.. sad je uhapsen i stoji na parkingu iza supa..
  6. Hvala momci... Sto se rucne tice poluga je ostala standardna, na onu sipku dole sto ima navoj za zatezanje sajle sam stavio cilindar, iz njega cev na peti kocioni. Sad treba da nadjem usporivace zbog nozne jer je peti kocioni njen standardni i radni vek je gotov odavno pa ponekad ako jace stisnem kocnicu zadnji blokiraju. Rucna hvata vec na prvom zubu a na trecem blokiraju.
  7. Zastava je iz '84 godine, iz fabrike je dosla kod mene u selo i nije ni izlazila iz njega po pitanju vlasnika. Ja sam je kupio kad je imala 22 godine i predjenih 80000km i drugi sam vlasnik. Sto se motora tice 1.1 blok, glava, bregasta od Fiat-a. Menjac 13/53 Fiat. Kraceni amortizeri, distanceri 10mm, brezoni, disk kocnice pozadi sa hidro cucnom kocnicom, izduv 4-2-1 i weber 32/30.. Slike trenutno su u toku novi radovi pa u prolece treba da izadje u novom izdanju.. i da ne zaboravim Veglia Borleti malo doradjena...
  8. Znaci trebalo bi da ocistim ceo sistem ubrizgavanja ukljucujuci i dizne, kablovi, svecice, ruka i kapa koliko sam video deluju mi isto kao na mojoj 128.. a ako turbina prepunjava to je vec stvar racunara? Ako je protokomer kao sto Damir kaze postoji li neka mogucnost da se on popravi? Sutra cu poceti sa cackanjem pa se javljam!
  9. Pozdrav drugari... nedavno sam uzeo una 1.3 turbo za neke sitne pare tj izdje me dzabe ali ne bitno je to.. Problem je sto auto nije paljen neko vreme, ja sam ga upalio kad sam isao po njega..motor neravnomerno radi na leru i hoce da se ugasi prilikom naglog davanja gasa i kada primi gas krece crn dim iz auspuha kojeg na manjim obrtajima nema.. kontam da se tada turbina upalila i zanima me da li je problem u njoj ili u agregatu? Svi koji znaju nesto vezano za taj motor i koji imaju iskustva sa njim neka napisu to posto imam zelju da sredim to i upregnem. Hvala!
  10. Da li zna neko gde se mogu iskopati kodovi za cd changer za Fiat Mareu, marka Blaunpunki ima neku sifru na sebi 915034465101?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...