Jump to content
FAS Goran

nikolasm

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikolasm

  1. Pozdrav svima, da li je moguce nabaviti poklopac kao sa slike? Hvala unapred.
  2. Pozdrav svima, molim za savet iskusnih. Imam punto mk1 1,1 benzin. Od skoro mi se znatno povećala potrošnja goriva, praćena neravnomernim radom motora, trzanjem u vožnji dok je hladniji i smradom benzina prilikom paljenja. Upravo se vraćam od majstora koji konstatuje kvar iz naslova, kaže da auto ima samo 1, tzv tuš diznu i kaže da je istu teško naći i predlaže stavljanje karburatora od peugeota. Da li neko ima drugo mišljenje, da li se može i da li se isplati uzeti nova i druge ideje. Hvala unapred.
  3. Ne, naprotiv, na auto gledam skoro kao na clana porodice. Ali svasta cujes, svasta ti ljudi savetuju. A sta kazete za svecice?
  4. Pozdrav svima. Interesuje me koju marku prednjih amortizera preporucujete za punta mk1. Odnos cena novih i polovnih, i da li uopste treba razmisljati o polovnim. Takodje me zanima koje svecice preporucujete, Hvala unapred...
  5. Da uspeo je to da uradi. Radi se o Puntu Kecu. Jer je auto radio bez problema koliko je kod mene, i onda posle 5 metara voznje u njegovom dvoristu samo se ugasio i nije hteo da upali, cudan zvuk se cuo prilikom verglanja. Onda je zakljucio da je pukla kajla na remenici. Ja sam zbog svega toga odmah posumljao da je njegova greska... Inace kais je zatezao tako sto sam ubacio u 5 brzinu i on je gurao auto napred nazad da bi namestio kais, bez popustanja spanera!!!
  6. Pozdrav svima! Treba mi jedan savet, tj misljenje o jednom problemu. Pre sat vremena sam menjao semering na bregastoj. Majstor je to promenio, ja srecan krenuo od njega i auto mi se ugasi posle 5 metara. Posle vise pokusaja paljenja nisam uspeo. Kasnije je konstatovano da je pukla kajla na remenici. Jel moguce da je to njegovom greskom izazvano, jer je stavljao remenicu bez skidanja spanera?
  7. Ne stizem da se javim ovde... Radicu servis za vikend, samo mi je najspornije bilo to da opet treba menjati dihtung posle 7-8000 km.
  8. Slikacu sutra, ali to nije nista strasno... vrlo malo curi...
  9. Imam sledeci problem : pre 9000 km mi je ostisla vodena pumpa koju sam zamenio novom, a pre 8000 km dihtung glave motora, takodje sve sanirano. Posto sam uzeo polovan auto veliki servis je navodno radjen pre 40000 km i sad bi trebalo ponovo. Majstor kod koga sam i kupio auto pre 3 godine i kod koga ga servisiram kaze da bi ponovo trebalo raditi dihtung jer malo ulje flisuje, zaista malo... Molim za odgovor sve upucene da li uopste normalno opet raditi dihtung? A plasim se da li je uopste i radjen veliki servis pre 40000 km kad su mi u medjuvremenu otisli i pumpa i dihtung... Unapred zahvalan na odgovoru...
  10. Punto mk.1 1.1 Ne radi automatski saug. Sta uraditi? Da li je potrebna zamena?
  11. Kasnim sa odgovorom, ali sam uspesno resio problem. U pitanje je bio filter vazduha, koji nisam menjao na 2 mala servisa. Cim sam ga izduvao na kompresoru auto je normalno radio. Sad sam uzeo novi, tako da nemam vise problema!!!
  12. Hvala na savetima, sutra cu se pozabaviti sa tim! Javicu kako sam prosao...
  13. Ne pali check engine lampicu, planiram da ga kacim na dijagnostiku. Sutra cu odmah da vidim za klapnu gasa. Ja sam bio ubedjen da su kablovi jer je jedan bio malo pukao iznutra, medjutim sve je isto ostalo i posle promene kablova.
  14. Pozdrav svima! Pretrazivao sam forum kako bih nasao resenje za moj problem,ali bezuspesno. Desava se sledece : kad upalim auto, posle par sekundi pocinje da trese, posle dodavanje gasa prestaje ali samo na kratko i posle ponovo trese.Nemam problema sa gasenjem i gusenjem motora,kad se auto vozi nema nikakvih problema. Nisam ranije imao problema sa autom, evo neprijatno treskanje u celoj kabini bas nervira. Svecice su dobre, kablove jer sam sumljao na njih promenio danas. Zna li neko jos sta bi moglo biti i sta bi trebalo proveriti?!
  15. Sta bi sa autom Njuskice, jesi li sredila?!
  16. Pozdrav svima! Imam ideju da u relativno bliskoj buducnosti uzmem punta,ali automatika. Zanimaju me misljenja,saveti i do kog godista se moze naci automatik?! Unapred zahvalan!!!
  17. Daj Njuskice realno!!! Lep je i tvoj Puntorici,ali gle moj,crvena boja,5 vrata,zamisli kakav je tek leti, na suncu,sav se sija!!! Budi objektivna!!!
  18. Veliki respekt za sve sto si uradio! Svaka cast!!!
  19. Evo jos malo slika Puntoricija slikanih veceras...
  20. Postujem!!! Ubacicu jos neku sliku ovih dana. Planirao sam i ja tako nesto,ali cu ipak sacekati prolece.Video sam na forumu,kako je chikavili ofarbao i branike u boju karoserije,extra izgleda. Jos jednom pozdrav svima!!!
  21. Hvala na dobrodoslici i pomoci oko postavljanja slike!!! Evo i mog puntica,lep,utegnut autic,mali potrosac.Proizveden krajem 1998!
  22. Pozdrav svima,ja sam Nikola iz SM.Vozim Fiat punta jedinicu vec godinu dana.Inace zaljubljenik u fiatova vozila,u punta pogotovo... Postavio bih sliku,ali ne znam kako,sramota... Pozdrav svima!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...