Jump to content
FAS Goran

Dunav1

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Dunav1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Marea karavan 1.9 td 75
  1. I ja imam isti problem, samo sta meni stalno pokazuje pun rezervoar. Ispd tapacira u gepeku je ceo sklop: tri creva i dva kabla. Ja sam to sve skinuo ali brate onaj plasticni prsten nikako da se pomakne pa sam na kraju odusto pre nego ga slomim. Nemam ideje sa cim da ga odvrnem? Bilo bi dobro ako je neko to uradio da sve lepo objasni pa onda mozemo .
  2. Jutros upalio auto normalno, vozio po ravnom 15-ak minuta i prva mala uzbrdica auto poceo da se gusi. Stanem sa strane, auto sekundu dve trokira i onda nastavlja da radi normalno. Odsarafim filter odozdo da mozda izadje voda ako je ima u filteru. Napravim krug opet mala uzbrdica i opet isto. Odustanem od puta, okrenem se i pravac kuci. Ponovo nailazim na uzbrdicu i sada auto radi i ide normalno. E sad je li moguce da se nafta zaledila? Ima li tu mozda kakve veze MAF ili EGR? Napominjem da auto dosta dimi crno ali ulja ne trosi skoro pa nista. Hvala na odgovorima.
  3. Nije mi jasno kako se dodje do zaruljica na zadnjim svetlima od Maree karavan?
  4. Probao sam rukom kroz neku rupu na tapaciru al mi se cini da tamo nema nicega. Mozda ga treba celog skinut pa da se vidi?!
  5. Pocela je da me zeza kazaljka od goriva pa sam resio da malo kontrolisem plovak. E tu nastaje problem, ne mogu da nadjem kako se dolazi do njega. Mislio sam da je ispod zadnjeg sedista ali nije. Rec je o Marei veekend 1.9 TD 75 KS.Pomagajte.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...