Jump to content
FAS Goran

igorovski

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by igorovski

  1. I ja sam isto imao taj problem sa jednim od mojih kljuceva,nije hteo da otkljucava i sa novom baterijom,a lampica na kljucu je svetlela.Skinuo sam mu bateriju i ostavio ga bez baterije oko 30 min,posle toga vratio u kljuc radi normalno evo vec nekoliko meseci.
  2. Pozdrav ljudi.i kod mene je isti slucaj,znaci kada ukljucim klimu moja strana normalno hladi,a suvozaceva greje.
  3. Primetio sam da treba poseban alat,ovako nema nikakve sanse da se skine.Hvala vam na pomoci.
  4. Pozz narode.Imam Lybru 1,9jtd i crkla mi je remenica na alternatoru,ali nikako ne mogu da je skinem.Zna li neko kako se skida?
  5. Nisam ja prao motor,nego ovi sa tog placa gde sam je kupio,a posle toga je lezala tako nemam pojma ni ja koliko dugo bez akumulatora.Inace enterijer je perfektan,cak joj sedista nisu izlizana ni malo,a to je prva Lybra koju sam vide da je takva.A sto se tice kasetofona to mi i nije problem i onako nesto ne slusam kasete.A inace sam i ja kupio FM transmiter,ali kod mene ocigledno nesto zeza radio,kada upalim auto ponekad radio radi normalno non stop,a ponekad radi sam 2,3,5 min i stane samo susti i nista ne moze da uhvati.Ma cudan je skroz.Koliko vasa Lybra trosi?
  6. Pa da,ja sam auto kupio pre dva meseca,a sedeo je oko godinu dana na placu bez akumulatora i valjda kad je prana masina usla je voda u taj ventil kao casica,a auto nije vozen i to je zapeklo.Poseticu TIM auto kada budem dolazio tamo posto zivim na Kosovu u Gracanici pa mi je malo dalje.Inece imam problem isto kao i vi u vezi kasetofona i moj pokazuje mechanik i nece da radi,a nece da mi cita ni diskove,inace imam njegog DC charger fabricki,a radio odjednom prestane da radi i pocne samo da susti.Danas planiram otvaranje tog dela.A reci te mi mozda znate,u vezi klime-zona A normalno hladi,a zona B mi greje i kad je na LO?Inace se klimu punio pre 3 dana i menjao polen filter.
  7. Danas konacno sredjen kvar.Ustvari nije bio overboost nego onaj ventil pored turbine dole,iz njega ide jedno crevo u overboost e on je zapeko i nije reagovao na gas.Malo WD-40 i to je bilo to. Hvala svima na savetima.
  8. Ventil nadpritiska-to je taj overboost jel da?Danas sam probao dva ta nova overboosta i opet auto radi isto,ali sad jos slabije vuce,skroz je mrtav jedva izlazi na vecu uzbrdicu.
  9. nije nista od toga sto sam menjao.Dijadnostika mi pokazuje upravo to,znacii p0236-overboost valve circuit.Jel to ustvari ventil turbine?
  10. Imam problem sa Lybrom,auto u leru radi normalno,ne dimi,odlicni prima gas,drugom brzinom ide normalno i do 5500 obrtaja,dok trecom vec na 3500-4000obrtaja upali chek engine i izgubi snagu,i posle je skoz mrtav a gas ne ide preko 3500 obrtarja.Dijagnostika je pokazala overboost valve circuit.Probao sam jedan polovan,ali auto radi isto.Inace sam menjao filter nafte,vazduha,protokomer,EGR ventil,map senzor.Ima li neko neku ideju sta moze da bude,inace me strasno nervira ovo?!Inace to mi se prvi put desilo tokom preticanja i bas je bilo zeznuto,auto je igubio snagu i nije hteo da mrdne.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...