Jump to content
FAS Goran

freak

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About freak

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/03/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sarajevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat punto HGT
  1. a sta da ti kazem,sve zavisi kako naletis i na kakvog pandura naletis,ima onih koji te zaustave samo da vide kako si dobro sredio auto,a imas onih seljaka daj ovom trkacu da slozimo koju kaznu,zato sto debil nezna da sta je styling,on kad vidi napucano auto misli da smo odmah svi trkaci,a sto jest jest pod haubom imam kapaciteta da se ganjam... evo danas su mi stigle i felge koje sam trazio skoro vise od godinu dana PREDNJE 7 Jota , a ZADNJE 8 JOTA probao sam ih staviti i vjerujte boli glava... sad cu fino preko ove zime sjesti i sto bi rekli ribati ih da postignem da se ovako sjaje,sto je jednostavno s obzirom da svi svi dijelovi jako pristupacni na kraju bi to trebalo ovako da ispadne!!!
  2. Evo za pocetak da predstavim i ja svog ljubimca. Naime rijec je o modelu 2001 punto mk2.Pod haubom se krije ni manje ni vise nego odlicni 1.8 16v.Kod mene je vec vise od pola godine i jako sam zadovoljan evo i koja slika evo i par oporednih slika kakv je NEKAD bio I kakv je SAD uskoro ocekujem i nove felge i jos par sitnica koje planiram uraditi u samoj unutrasnjosti o cemu ce te biti blagovremeno i obavjesteni a do tad pozzz za sve forumashe
  3. Pozdrav svima. Ukratko naime posto radim trenutno na styling-u unutrasnjem,dosao mi je na red i volan.Medjutim fabricki sam logicno skinuo a sebi kupio novi F1,al imam ljudi problem.U bosni i Hercegovini nigdje nisam mogao naci orginalnu momo nabu sa mobilajzerom za airbag za fiata punta mk2.sve sto sam nasao bilo je divljak i logicno navoji nisu odgovarali i sad vozim sa nekim volanom koji nema ni airbag-a heheheheh smijesno svi misle da mi je udaren auto. S toga bih molio sve koji imaju bilo kakvu info vezano za nabu orginalnu za punta molio bih da mi se jave. Unaprijed hvala.
  4. Pozdrav svim Forumashima i ljubiteljima automobila.Zovem se Nedim i imam 22 godine i iz Sarajeva sam,vozim fiat punto mk2 HGT-a,a kasnije cu ubaciti i par slika...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...