Jump to content
FAS Goran

banca

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About banca

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/18/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bela Crkva

Previous Fields

  • Garage
    Punto 55 ´96
  1. Pozdrav, cuja2000 da li si nasao negde tu membranu ? Novu ili polovnu i da li si resio problem?
  2. gde si nasao diznu? Polovnu ili novu? Ja sam imao slican problem,ako si je sam menjao obrati paznju na gumicu koja naleze izmedju tela monopointa i ame dizne
  3. Da li ovo o čemu pričate i ja čitam ima smisla za Punto 55 1.1 "96 ? Koliko se ja razumem on ne spada u OBD2 ili se varam_*??On ima tro pinski džek ? Može li varijanta FiatEcuScan+ELM ili KKL + pa kablić OBD2 na 3pin?
  4. Ureko sam ga!U roku od ova 2-3 dana desilo se da neće da upali.Ali pumpa se uopšte nečuje kad se da kontakt. U oba slučaja nisam imao unimer da proverim dal dobija struju ali od sad nosim unimer sa sobom. I da,na koje žice bi trebalo proveravati napon?
  5. On se nalazi kod suvozačevog amortizera u tom delu je,tačnije kod samog kompijutera.Nego mene buni nešto drugo.Danas sam posmatrao malo motor i te kablove oko njega i našao sam 2 džeka koja tek tako vise.A evo slika,može li mi ko reći šta je to i čemu služia?
  6. Kontakte sam isprskao WD sprejom i za sada radi,ali videćemo.Javiću se nakon izvesnog vremena. Zaboravih da se zahvalim.
  7. Auto je u mom vlasništvu oko godinu ipo,kad sam ga registrovao morao sam i reatest za plin da radim (kačio me nov zakon) tako da sam nešto manje od godinu dana morao da idem u servis gde su mi promenili creva i multiventil.Hoću da kažem da i pre i posle tih intervencija auto je radio na ler (na plin) ali od skoro neće....Šta može da ga zeza?Kako se manifestuje ako crknu oni releji ili šta su već ? Mada ću sutra uzeti te kontakte sve kompletno da očistim i da li da ih poprska WD sprejom ili ne?
  8. Veliki pozdrav! Imam Punto mk1 55 "96 i jedan neobičan problem,barem za mene neobičan. Radi se o tome da auto pali 100x i 101 neće,mada ga pucaš.Ostavim ga nekih 15-30 minuta i upali na bukalno pola ključa.Da napomenem u poslednje vreme dešava se da pumpa nakon davanja kontakta ne napravi ono njeno zujanje tj ne upali se....Auto je priključivan na dijagnostiku i sve je kako treba.grešaka nema.Kad vozim auto on ide bez greške,pređem i po 100-200km bez problema. Samo da napomenem da se čuje pumpa kako zuji i to onako ne baš jako ali čuje se,Kada sam ga kupio pre skoro godinu ipo mislim da se nije čula tj mislim da joj to nije normalan zvuk pri radu. I da iskoristim ovu situaciju ako postavim još jedno pitanje a to je da auto na leru kad ga prebacim na plin nece da radi a u hodu radi bez problema (vuče sasvim normalno).Plinski uređaj je LANDIRENCO!!! Hvala unapred!
  9. Evo da se javim samo da sam nasao menjac za Lanciu Y10 i to kod Njegos-a. Ako se sme pisati cena je 100E za petostepeni za razliku od BGD-a(necu ih imenovati) 150E za cetvorostepeni. IZ Bele sam zapalio za Cacak,ljudi imaju bukvalno sve i svasta za Alfu,Lanciu i Fiat.Vredi otici i videti.Svaka im cast. Stvarno treba ovakve ljude reklamirati.
  10. Reci mi druze da li on ima delova za Lanciu y10 ili samo FIAT-a? Konkretno trazim menjac.Kako se zove covek,kojim slucajem da li znas? ...hvala unapred Ne znas kojim slucajem da li ima delova za Lanciu y10 ?
  11. LANCIA POLOVNI DELOVI ZA DELTU, DEDRU, THEMU, KAPPU, PRIZMU, Y10, ZETU, LYBRU PRODAJA DELOVA SERVIS I OTKUP VOZILA 062 8416 889 Ako nekom zatreba lik radi samo sa Lanciama,ja sam kod njega nasao menjac.Tacnije za neki dan bi trebao da idem za BGD i pazarim.Javljam utiske.
  12. ^^^ Hvala na ponudi,nasao sam petostepeni u bgd.Lik radi samo sa Lanciama. Ako nekom zatreba evo kontakt Post #91
  13. Svaka cast! duleue koji model Y imas(godiste)?Cisto pitam.
  14. Da li moze neko da mi kaze gde bih mogao da nabavim menjac za Lanciu y10 '84god,petostepeni menjac,i da li kojim slucajem odgovara od Una i Pande? Lancia y10 '84god 999ccm 32kw...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...