Jump to content
FAS Goran

LiksamJA

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About LiksamJA

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/26/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica
  1. Imam jedan VEEEELIKI problem i to na Marei 2.0 20V . Krenuo sam na put i naravno vozio na gas. U toku voznje sam par puta prebacio na benzin i sve je bilo OK. Stigao na odrediste na gasu, parkirao auto i posle 4 dana stajanja hteo da ga upalim kad ono nece na benz samo na gas. Dosao sam kuci na gasu i odma u garazu. Nasao sam osigurac od pumpe goriva ( 10A ) izgoreo. Zamenio osigurac i upalio je. Radio je par minuta, pa sam ga ugasio i ostavio. Sutradan krecem na posao kad nece da upali. Javljam se da ne dolazim i krecem u potragu... Skinuo sam pumpu, isprobao je preko osiguraca 7.5A i radi. Bez pumpe dam kontakt i odmah izbaci 10A osigurac. Skinem RELEJ za pumpu (i jos nesto sto se nadam da ces mi reci sta je) i ne izbacuje osigurac. Vratio sam sve na mesto i povezao na Laptop Fiatecuscan - naravno nema greske. Pokusao sam da ga upalim i radi. Radio je 30 min u garazi i kada sam izasao 5 m izbacio je osigurac. Sta jos ukljucuje taj relej pumpe goriva ? Pozdrav.
  2. Fiat Marea 2.0 20v ZFA185000X0270199 Da li ima i cena? Kada krecem iz prve i samo kada polako pustam kvacilo cuje se cudan zvuk iz menjaca (Brujanje) - neka ideja? Lamela i druk lezaj su novi (nema 2500km u njima) mislio sam da je to ali ne. Ponekad (na semaforu crveno, zuto GOO!!!) nece da primi iz prve u drugu brzinu, a dok su konji mirni i polako shaltam menja brzine sa dva prsta.
  3. A sta se radi kada ni ova opcija ne uspe? Imam 3 kljuca - servisni i 2 original zajedno sa kodovima, ALI kad ukucam kodove LED lampica pokazuje da prima signal od kljuca ali se nista ne desava. Fiat Marea 2.0 20V HLX
  4. Danas vracamo motor, pa cemo da vidimo sta smo uradili. (svi trkaci,kaisevi,filteri,ulja,pakne,svecice,simerinzi...MA SVE...)
  5. Konacno je dosao red i za VEEELIKI SERVIS
  6. Ask no questions and hear no lies.

    Life is short and so is money.

  7. Istina, putevi su im losi. Slike su pre registracije zato su KI table, Te felne koristim zimi sa vecim gumama, leti idu petokrake Al felne sa 200/55 R15
  8. "Autoput" SU-NS jednom mesecno da se ne ulenji i ide ko metak.
  9. Marea 2.0 20v 108kw, 2000god, prva registracija 2002, 155000km, kuka, gas...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...