Jump to content
FAS Goran

radev

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

About radev

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Koliko samo kasetofona? Je li mu ispravan tjuner?
  2. Na prodaju originalna fabrička navigacija za Fiat Stilo u odlicnom stanju. Extra je ocuvana, sve radi i funkcionise perfektno. Cena 150 evra.
  3. Pozdrav forumasi. Crkao mi je tjuner na fabrickom radio uredjaju, slabo hvata stanice pa me zanima da li neko ima na prodaju ispravan tjuner? Da li se moze popraviti sam tjuner? Je li to neko radio? Hvala.
  4. Na prodaju alu felne 15-ke, raspon rupa 4x98. Felne nisu krive, varene niti farbane. Izuzetno retke kod nas. Imaju malo ogrebotina na sebi ali se to ni ne vidi kada se stave na auto. Vidi se sve na slikama. Cena 170 evra sa letnjim gumama 195/65/15 Fulda Carat Progreso. Gume mogu izgurati ovu sezonu sigurno, mozda i sledecu. Felne na slikama nisu oprane ni sredjivane.
  5. Na prodaju Fiat Stilo Blade felne, 4x98, 17". Felne nisu krive ni varene, ofarbane su i u extra su stanju. Cena je 140 evra. Fiksno. Kontakt: 063/800-11-32 Radovan
  6. Samo osvetljenje. Bar tako on kaze da je kod njega...
  7. Pozdrav svima! Hteo bih da u svog Stila ubacim Km sat od Multijeta-beli. Covek koji ga prodaje mi kaze da kada se ubaci taj sat onda ne radi osvetljenje komandi na volanu. Tako je kod njega. Kada ubaci stari sat onda opet rade. Da li je neko imao iskustva sa ovim? Koje je resenje?
  8. Drugari, kavez nabavljen. Hvala na informacijama. Posebna zahvalnost Ivanu.
  9. Citao sam tvoju temu vezano za ugradnju Navigacije... :-) Videcu preko OEM broja da potrazim... Danas sam kontaktirao Stojanov u NS, traze 4260 dinara za kavez....
  10. Pedja nazalost nema. Probacu potraziti kod ovlascenih. Ako negde iskrsne neki kavez javite... :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...