Jump to content
FAS Goran

Početnik

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

About Početnik

  • Rank
    Regolari

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Početnik

    P: 2005 Golf 5

    Šteta što ima rupu u vozačevom sedištu, inače su ti vozila odlična. Taman sam pomislio Golf kod OMP, kupujem.
  2. ^ zašto sam nju naveo a ne nešto drugo zaista nema potrebe bilo kome da se pravdam. Još uvek ne. Za sada u izboru Seat Leon FR 2.0Tdi 184ks i Golf 7 1.6TDi. Nešto sam uvrteo zadnjih par dana da uzmem Audi, oko te cifre ima A3 i Q3.
  3. Odustao je čovek od prodaje, trenutno ima druge prioritete.
  4. Iako niko nije ni spomenuo karavan da je potreban, ali napiši još nešto, glupo je da ne ne nabijaš broj komentara. Ne treba mi ni kamion, čisto da znaš. Ako ima neko nešto konkretno da predloži neka se javi, može i svoj auto da ponudi. U protivnom nema poente da gušite temu karavanima i avionima.
  5. I šta je tvoj predlog na kraju a da nije spam komentar ?
  6. Nisam pristalica 1.2 motora za takav auto iskreno. Prosto, nije isto ako džak od 100kg nosi jedan čovek ili trojica. Za tako nešto bi išao na minimum 1.5 dizel, iako mislim da bez 1.9 ili 2.0 (koje već imaju, nisam ih pratio) to nije to. Niti taj auto sa tim motorom može biti ekonomican u Bg. Ne bežim od benzinca, ali ne bih išao ispod 1.4 tfsi.
  7. Hvala na predlogu, ali stariji od 4 god. 2016. god. izaslo iz garancije. Cenu koju je stavio, pa recimo da ga niko ne bi pozvao da stavi na PA. Pustio sam sam mu poruku ovde (nema telefon), ali nije odgovorio. Poređenja radi, u Das Auto Golf 7 1.6 TDi 2019. god. ide 15k. Mlađi auto, manja km + garancija. @ostali, šta , što i ostala pitanja. Zato, to su kriterijumi postavljeni posle par meseci gledanja leševa uvezenih preko. Ne mogu više zaista da gubim vreme, trenutno vozim Golfa 6 koji je kupljen ovde u Porše, drugi sam vlasnik, sve mi je jasno šta znaci kupiti auto sa 30-50k km od prvog vlasnika. Nisam našao dobrog stranca, 2.0 TDi i automatski, recimo Golf 7 ili A3, Oktavia. Kad sam mislio da jesam, majstor kaže “ovde je izvađen katalizator” (mislim da prodavac nije znao, kupuju ih na kilo, pa šta zabodeš). @ karavani i ostalo u temi što nema veze sa vezom, nemam potrebu za karavanom tako da me ne zanima. Gradiški auto se traži, Golf, A3, Oktavia, Leon, Insignia i slično. Na to sam suzio izbor, tim nekim redosledom trenutno, ali sam otvoren za sugestije naravno, vidim da ih nema sem karavana (kojih opet nema, mora uvoz).
  8. Uslov, kupljen nov u Srbiji, održavan u ovlaslšcenom servisu sve vreme, da vi ste prvi vlasnik. KM ne veća od 100,000km, poželjno do 50,000 km. Do 15,000e. Ne interesuje me ništa preko 2.0.
  9. Koliko dugo je u vlasništvu "familije" ?
  10. Baš da su felkice i nisu. Lepo je očuvan auto na slikama. Mene odbija volan, to prvo vidim kada sednem u auto, i već na slici dok gledam upada u oko, volan da menjam na tek uzetom autu teško, koji opet lepo skuplji od ostalih na oglasu. Inače ovakav tražim.
  11. I tako tebe kupac ograniči šta da radiš sa parama. Možeš samo da kupiš plazmu za 3000e, nikako drugi auto, ima ludaka na putu, opasno je, ne znaju da voze, bolje za tebe da sediš kući i jedeš plazmu. Ako ne razumeš džabe da objašnjavam. Osim ako ne očekuješ poziv "zdrvao, sviđa mi se vaša aždaja, hoću da se iživljavam i trkama sa BMW 5, 5.0, mogu li da ga dobijem na semaforu?'
  12. Komentar iznad kao naslov iz Informea "Šok, šok vest, a onda je Cecin sin uradio ovo". Kao da je pre posla sata izašao iz fabrike, ni jedne tačkice... Ako nema tačkice i pre 30 min izašao iz fabrike, onda su u fabrici ovde zakačili malo: Takvim komentarima ne pomažete prodavcu uopšte. Pitanje za vlasnika, na volanu su fleke?
  13. Nikad ne komentarišem oglase, niti sam klinac, a kao kupcu koji je u potrazi za autom do 4000 gledam ogalse, ovaj komentar je blago rečeno komičan. Iznad čovek kao da prodaje Audi 3.0 400KS, a ne Punta od 1.3. Ljudi, realnosti u većini oglasa ovde fali.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...