Jump to content
FAS Goran

breza015

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About breza015

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.2 8v
  1. Gledam teme po forumu i vidim da nisam jedini koji ima problema sa brisacima. Elem, pre 2-3 sedmice krenem rano ujutru, upalim brisace kad oni ne rade kako treba. Vec vidjena stvar, seckaju, cuje se nesto iza volana (relej verovatno) i to onda kada ne treba (kao i obicno sneg i kisa). Kada upalim za jedno brisanje ostanu na pola. U prvoj brzini rade, dodju na pola pa stanu (pa se nastave posle 2-3 sek) ili se ne vrate do kraja. U drugoj brzini islo lakse ali kada treba da odrade poslednji put nakon sto ih iskljucim, ista stvar, ostaju na pola ili se ne vrate kako treba. Posle pola sata/45 minuta voznje pocnu da rade normalno kao i pre. Odem u servis, tamo ociste te kontakte i ceo mehanizam, i onda sutradan ujutru opet ista prica. Oni zamene motor jer su isli na to da je elektronika u motoru od brisaca otisla. Par dana lepo vreme sve sljaka normalno i onda jutros opet hladno, sneg, brisaci pocese da lude, doduse manje nego ranije. Jednom je stao na sredinu ali je uglavnom bilo seckanja i skakutanja i cuo se opet taj rele iza volana. Zadnji brisac normalno radi, cuje se relej jednom na pocetku, jednom na kraju. Naravno, danas opet pravac servis i dok sam dosao na red, brisaci opet sljakaju normalno (skocila temp par stepeni). Auto sam ostavio da opet pogledaju ali mi ne pada na pamet sta moze da zeza toliko. Sve bi ovo bilo ok da znam da tako rade uvek pa se covek navikne. Uvek su besprekorno radili i na najvecem minusu, snegu i ledu.
  2. Pozdrav svima, ja sam Zeljko iz Sapca. Skoro sam kupio Punta 1.2 8v 2001. pa sam naleteo na forum da procitam savete. Sada planiram da budem aktivnije clan ove zajednice.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...