Jump to content
FAS Goran

sremac72

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About sremac72

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kao što naslov kaže, kupio bih zadnje levo stop svetlo za tempru karavan. tel 063/86-33-404
  2. Možda je kasno ali da li imaš zadnje levo stop svetlo
  3. Jel moze neko da mi objasni kako da pregledam taj mali hladnjak i gde se on nalazi?
  4. Nismo palili klimu sigurno 10-15 dana. Mislim da ima veze sa kisom od pre 2 dana. Kao da je velika kolicina vode ispod soferke i kad skreces ono se cuje kako klokoce levo-desno.Ne znam gde odlazi voda sa soferke, da nisu ti odvodi zapuseni?
  5. Pozdrav. Nisam siguran da li treba ovde ali ajd da postavim pitanje. Stilo je stajao par dana, padala kisa i otac danas upali kad ono u krivinama se cuje voda kako se šeta sa jesnog kraja na drugi kraj auta(napred oko soferke i table). I primetio je vodu u kadici. Da nisu neki odvodi zapuseni?
  6. Znači ono je šarena laža.Hvala, kupiću obične.
  7. Hvala. Sad još da mi objasniš gde se nalazi jel u kabini ili kod motora?
  8. Pozdrav svima. Jel neko zna imali posebnih svećica za stila koji koristi gas(LPG).Drugar skoro ugradio gas u astru i majstor mu rekao da treba da dobije svećice za gas pa da ovaj dodje kasnije da stavi te za gas.
  9. Uspeo sam da nadjem temu!Jedva ali.. U zadnje vreme primetio da mi tempra gubi vodu, ja malo dodam ona malo izgubi i tako u krug, kad danas krenuo da je cistim i ispod kadice kod vozača mokar pod(dobro natopljen). da lisu to crva pukla i gde? Ispod auta se ne vidi da kaplje nigde.
  10. Samo mi prijavi to kao gresku i nista vise.A stop svetla mi rade ok.Ali vidim da cu ipak morati kod nekog ko se razume pa da otkloni to.
  11. Imam gas u Stilu 1.8 od marta 2008. i do sada je potrosnja bila 7.5 otvoreni put (NS-Tivat), a u gradu 9-10.5.Vrlo isplatljivo dok nas ovi hohstapleri nisu poceli sisati.Sad sam nasao u novcaniku racun od 05.11 i cena za 1l 61.50 a sad 72 din.J...m ih u bradicu jarecu
  12. "...ili treba da se menja..." time si mislio na senzore na samom tocku?
  13. Jel moguce da niko ovo ne cita ili su svi vec resili svoje probleme.Ajde pomazite!
  14. MILANCE hvala na pomoci upaljac sada sljaka i mogu vam reci da je super filing kada nesto sam popravis na svom autu, hvala jos jednom.
  15. Pozdrav svima! Kasno sam saznao za ovaj forum pa sad pisem ko lud, jer vidim da ima puno istih(slicnih)problema svuda.Ali vidim i da ima resenja. Imam Stila 1.8 2.5g i vozim ga sa jednim iritirajucim problemom.Kad ga upalim i krenem da ga vozim on posle nekih 5-10km upali ASR failure i odma zatim ESP failure. To se ponavlja kod svakog startovanja odn. posle predjenih 5-10km.Jedan majstor mi je rekao da ima veze se senzorom na tocku ali nista nije znao da uradi. Jel zna neko resenje?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...