Jump to content
FAS Goran

dejan_ns

Members
  • Content Count

    161
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dejan_ns


  1. Onaj drugi ima spustenu kilometrazu jer nije Duletov, Duletov ima pravih 109000km, al na oglasima ce mozda pisati da ima 80.000km pa ce reci kupcu kad dodje da to nije ta km jer ga niko ne bi zvao. Uostalom, to je najgora kilometraza, dolaze na red kvacilo, zamajac, dizne, turbo, veliki servis, ... Bolje bi bilo da ima 200.000km, tad je sve izmenjano.
     


  2. Stavis folije nazad tipa 60%, napred stavis najminimalnije, dobijes atest za SVA stakla redovno. Nakon toga skines folije sa prednjih stakala i stavis malo tamnije. Znam gomilu ljudo koji su to uradili i prolaze tehnicki najnormalnije jer imaju atest za sva stakla. Niko ti nece proveravati procenat naknadno.

    Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk


  3. Ovlascenje od pre 15 godina? Tablice se ne slazu onda, to moze biti problem, ali i ne mora. Proveri gde je vlasnik vozila, dal je na istoj adresi ili ne. Proveri postoji li zabrana neka za taj auto u supu (otudjenja, produzenja reg i osyalo). Proveri da li se na osjovu tog ovlascenja moze izvrsiti prenos vlasnistva na trece lice.

    Najlakse je da izvijas vlasnika, direktno ugovor s njim i resena stvar.

    Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk


  4. Ne sporim da imas uglavnom dobre automobile, ali Dule, kako ti znas da je ovaj punto vozen na otvorenom (i to ne pretpostavljas nego tvrdis)? Na primer i ona corsa od pre nekoliko dana, na osnovu slika si zakljucio da je auto redovno odrzavan?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...