Jump to content
FAS Goran

zlaya

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About zlaya

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/18/1975

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    libra 1.9jtd sw
  1. Imao sam isti problem na svojoj Lybri, reseno zamenom gumica na balans stangli, sve sa rukama 3000 din. Cisto da vam javim da ne bi dalje nagadjali! Pozdrav1
  2. Moje iskustvo je ovako, lancia lybra jtd 2001, pravih 250.000km, uradjen veliki sevis. Za 3 meseca i prvi dizel (inace 12 auto po redu u mom vlasnistvu), i predjenih skromnih 4000km, ne trosi ni grama ulja, pali ko mina i vuce ko luda, pa vi vidite! Inace siguran sam da ce preci bar jos toliko, ako ne i vise!
  3. zlaya

    Nove majice Kluba

    Momci moje skromno misljenje je, polo majca (serdjo) po mogucstvu, mali vezeni znak kluba na srcu, fiat na jednom, lancia na drugom rukavu, a pozadi odmah ispod kragnice sitnim slovima url adresa! Pozdrav.
  4. Novo otvoreni otpad FIAT, ALFA I LANCIA. Zoran 0638185185
  5. Slazem se sa MIK-om, 5vrata-prednje, 3vrata-zadnje!
  6. Gosn Damjanovicu, moj drugar ima Lybru JTD karavan u delovima, a setih se danas i vaseg problema! Kaze covek ima SHUTZ pleh, al mi nije rekao cenu. Zove se Zoran Pejkic, inace je profi limar i farbar, a tel je 063 8185185. Pozdrav!
  7. Narode samo da vam javim nisam ni skidao far, bio je u pitanju samo los kontakt na silalici! A LED diode cu ipak ostaviti za zamenu posle NG! Hvala svima na pomoci, veliki pozdrav i srecna Nova Godina!
  8. Veliko hvala MIK, znam da sam ovo video na forumu, samo sam zaboravio gde! Sutra stupam u akciju zamene sijalice!
  9. Hvala na savetima narode, jos samo da se nakanim da krenem da to odradim, al mi se nesto ne da po ovom hladnom vremenu, a na sve to danas mi rikne pozicija na desnom faru. A bar je u pitanju desni pa izgleda da necu morati da skidam ceo far! U svakom slucaju hvala momci!
  10. Hvala BaneJ na odgovoru, ali i dalje ne znam kako se otvaraju prekidaci? Znam, ne treba nista na silu, ali vec sam probao i nesto mi ne ide od ruke. Mozes li molim te da mi malo pojasnis to otvaranje, ako ima i neka slika blo bi super? I reci mi molim te gde nabaviti te led od 3mm?
  11. Pozdrav narode, kao sto rekoh ne radi mi osvetljenje prekidaca el. podizaca prozora na levim vratima. Znam nista strasno, ali eto nervira me! Samo da napomenem da je kod mene nizi nivi opreme pa imam samo prednje podizace i pokusao sam da zamenim te sijalicice, ali uspeo sam samo da raskacim kontakte. Nisam smeo da otvaram same prekidace, nesto tesko ide pa sam se bojao da ih ne polomim, tako da sam ih vratio. Molio bih da mi neko objasni da li se menjaju te sijalice(tinjalice) i kako? Ili je pametnije da to odradi majstor Miki, posto cu morati da ga posetim u neko dogledno vreme povodom zadnjeg trapa(lupka mi)? Eh da, inace podizaci rade sasvim ok!
  12. Hvala Sale na savetima, ali meni jesu fabricke felne od vectre 97god, sto znaci slaba vajda od njih. A to za prosirivanje centelne rupe mislim da nije problem, ali same rupe za brezone su konusne i koliko sam ja primetio celicne, ali ulivene u felnu. E sad, da li moze to da se razbusi i da li sme? Ako to moze bio bih presrecan, jer felne su stvarno ok! Eh da, koliko bi me kostali ti brezoni i taj rad? Ima li mozda u BG (posto mi je blize, jelte) neki vulkanizer ili ti servis gde bih to mogao sve da odradim na jednom mestu? UNAPRED ZAHVALAN!
  13. Procitao sam skoro o plivajucim srafovima i nacinu montaze alu felni sa promerom 4x100, 15coli. Ali mi i dalje nije jasno da li je to moguce uraditi bez posledica po ostele sklopove trapa i vesanja! Interesuje me i gde to kupiti i po kojoj ceni(mislim na srafove tj. brezone). Inace sam skoro kupio lybru, bez alu felni, a imam lepe petokrake od vectre b i voleo bi da ih montira na lybru, ako je moguce.
  14. VELIKI POZDRAV SVIMA! Ja sam Zlatko iz Lajkovca i od skoro ponosni vlasnik LANCIE Libre 1.9jtd. Inace sam vozio punto1 i bravo 1.6 16v(lud auto). Sve pohvale za sajt i forum, mogu reci da ste mi vec pomogli u resavanju nekih nedoumica u vezi mog auta, samo tako nastavite, svaka cast!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...