Jump to content
FAS Goran

djbolek

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About djbolek

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday March 31

Contact Methods

  • MSN
    dj-bolek@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zemun

Previous Fields

  • Garage
    fiat punto 1.3 m-jet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. da nije smesno bilo bi tuzno http://www.youtube.com/watch?v=JvLj1uSi1bg
  2. Jedan problem koji sam imao na fiat stilu mjet, desava se da grejac oslabi ili izgubi otpornost koju je imao i onda signalizira kompjuteru da ne radi, a on u stvari radi, ako se nekom isto desi nema mu druge osim da menja sva cetri ili jedan po jedan.
  3. Samo nemojte u Indjiju, tamo mi redovno neko obije auto. kod vatrogasnog doma ima parking kad se otvori rampa, ali je mali.
  4. ha ha ha bez macke ne ide greota mi je bilo da je ostavim u braniku, jos uvek ziva nego narasla, veca od mog terijera:-)))
  5. Hvala vam na pohvalama i predlozima!!! Sto se tice belih retrovizora najverovatnije cu da ih stavim ili cu da ih ofarbam specijalnom bojom koja se ne grebe posto ih non stop zaklapam kada prolazim kroz uske ulice..... , a ovo za crne b stubove radicu ih sigurno o tome nisam ni razmisljao. Bio je teretnjak ali sa 5 sedista znaci samo ovo kao na slici pregradjen zadnji deo izmedju klupe i gepeka, uvezen je iz italije bio je na neku firmu ali nije akan kao sto se radi kod nas na firminim automobilima jedino sto sam mu radio su servisi i zadnje vesanje, stavio sam mu malo ostrije mortizere i zamenio mu opruge koje su bile teretne. krov cu sigurno raditi pokusao sam da radim sam ali na kraju nisam ni uspeo :-)
  6. Da predstavim moju masinu Fiat Punto 1.3 multijet unutrasnjost bioskop na kosutnjaku od ovoga brze nece, ali uskoro ce moci ovako mora da izgleda do leta jeste namontirano ali samo stakla i alufelne, ako ima neko neki predlog neka predlozi :-)
  7. Zdravo ja sam Bosko imam 21 god. iz Zemuna sam, studiram poslovne studije i radim kao elektricar u autoservisu, vozim Fiat Punta 1.3 m-jet 2005, jako sam zadovoljan vozilom, ovim putem zelim da pozdravim sve clanove foruma, kluba i osnivaoce kojima zelim da se zahvalim na ovakvom dobrom sajtu i organizaciji. Nadam se da cemo imati dobro druzenje, razmenjivanje iskustva, davanje saveta i jos mnogo toga... pozdrav: Bosko V.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...