Jump to content
FAS Goran

3BEKAH 011

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About 3BEKAH 011

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/08/1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd

Previous Fields

  • Garage
    stilo 1.9 jtd 59 kw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Prodajem jednu oprugu skinutu sa Stila 1.9 jtd 80ks 5v...Opruga je dobra sa mog auta,ja sam zamenio sve,bila je na kolima oko 120k 1000din 063/315-364 Dejan
  2. Prodajem 2 felne skinute sa novog grande punta 15ice 4x100 e43,Dobio sam ih ali meni ne odgovaraju za Stila.Nove su, bez korozije, s tim sto je jedna ispravljana.Probana na balansirki,ne baca...obe 3.000 din ova sama na drugoj slici je ispravljana 063/315-364 Dejan
  3. Moj je stilo jtd 80 ks,ima vibracije i neko cviljenje na leru,nesto skripuce,to skriputanje nestaje kada se doda gas,kada krenem u rikverc zatrese se jako(s tim da je zamnjen ceo set kvacila).Od vibracija mi se pomeri neki put i unutrasnji retrovizor ali na volanu se ne osecaju neke preterane vibracije.Pri paljenju i gasenju motora bas udara dobro.Na nekoj brzini od 80- 90 km otprilike na 2000rpm drama ,buka kao da su propali lezajevi nekog tocka,a ne mogu da provalim sa koje strane dolazi zvuk,brujanje kao da nesto drobi...Dizao sam na dizalicu okretao tockove ne primecujem nikakvo ni brujanje ni drobljenje,lagano se okrecu,nemaju lufta,ne klackaju se.Jel to problem za tim cuvenim nosacem ispod akumulatora,ili su to mozda 2-3 odvojena problema..Znam i da bi bilo krajne vreme ocistiti dizne i zanima me koliko bi to kostalo kod Mikija(jel to bese TIM na Vidikovcu?)
  4. Imao sam identican problem na stilu.Skini onaj levi dzep(na cicak) za sitnice iza leve stopaljke,onda ces videti dzek koji ulazi u stop svetlo izdzekaj ga i cini mi se da je skroz levo kontakt za masu ,ocisti ga dobro od oksidacije ,i to isto uradi i na kontaktu na stop lampi(moze da se desi da je malo zatopljena plastika na dzeku od pregrevanja,jer nije imao dobar kontakt)i nadam se resices problem...bar sam ga ja tako resio.
  5. Moje iskustvo sa servom je ovako..Gasio se servo otprilike jednom mesecno ,pa jednom nedeljno,i na kraju nije hteo da se upali uopste,pri tom auto je palio kao mina cele zime ,ni na kraj pameti mi nije da moze da bude akumulator.Bio sam u selu ,odem kod jednog elektricara koji tamo jedini ima dijagnostiku,pokrene ga ,i covek mi kaze zameni akumulator,ugasice ti se opet cim mu malo padne napon.Ja pomislim ma nema on pojma,auto vergla ko lud.Dodjem u Beograd i servo se ponovo ugasi i ni da bekne. Odem kod jednog elektronicara,drugog,treceg i svi mi kazu nema leba crko je,i svako od njih ima semu iz sabca za 250 e.Kupim ja nov akumulatgor Bosh,vratim se ja kod prvog i drugog i treceg oni mi opet kazu nema vajde,i naravno mora polovan 250 e. Preporuci mi drugar jedan servis sa ledina,odem ja tamo a oni me sa vrata pitaju da li sam stavio nov akumulator,ja kazem jesam ,covek sedne u auto ,i upali ga za 30 sec. Ja pitam sta sam duzan a on mi kaze nista,nista ti nije pokvareno.J a odem u radnju,i napunim im kesu sokovima, napolitankama,jafom kafom..Spasise mi 250 e.Od tada servo radi bez greske vec godinu dana. Pola Beogradskih dijagnosticara zivi od stilovog serva za 250 e. ili gresim??
  6. Ja cenim da moze..ali stilo je ionako nizak pa kad padne sneg ima da ores spojlerom ko sa plugom :)Bar moj stilo jedva da moze da preskoci kutiju cigara sa 195/65 15..A ja stavih danas napred BF Goodrich 195/65R15 91T 'Winter G force' ima li ko kakvog iskustva sa njom?
  7. Vod vis. pritiska?To je ona cev sto ide tacno preko grejaca,to smeta...Mogu li nesto da zeznem nekako ako je skinem?Ja pokusavam da nadjem neko koleno za gedoru ne bih li je nekako provukao ispod cevi..
  8. Imam problem sa ventilatorm kabine,blago krcka i cesto zna da se zaustavi,pritom je nov filter kabine i nema vidljive krupne prljavstine kada sam vadio stari.Cini mi se po zvuku bih rekao da su mu cetkice pri kraju.E sad bas bih bio zahvalan da mi neko objasni gde se tacno nalazi i kako se skida ,i da li moze da se otvori ili je zapertlovan kao na nekim drugim kolima
  9. ja proverio grejace i saznao da mi ne radi na prvom cilindru..E sad,mislim da se tom grejacu najteze prilazi ,ima li neki nacin i koji alat bi bio najbolji za skidanje?
  10. Ja doterao plocice do metala na zadnjim klestima jer mi je propala diht gumica na klipu cilindra pa glavio klip,oksidirao i napunio se stroke,plocica samo sto nije ispala i zamalo glavu da izgubim zbog nemarnosti.Disk sam upropastio skroz...Zamalo da kupim polovna klesta jer mi rekose da im nema spasa,ali utece mi u pomoc majstor Joca i kaze da sve moze da se opravi..Ima covek i set gumica za reparaciju,skine klesta sredi sve zameni gumice,diskove ceh sve zajedno oko 6.ooo RSD sa sve diskovima i novim plocicama nije skupa skola ali je naucih,sad radi sve kako treba..Evo telefon ako kome treba 0638394032,jer sam cuo da je na stilu to boljka..
  11. Kada sam menjao sijalice fara nisam bas najbolje vratio poklopce i posle prve kise zamaglio jedan.Ponovo namestim poklopac da bas lepo legne ali far uvek zamagljen.Onda ga skinem kada je bio lep dan i vozim bez njega da lepo ispari taj kondenz iz fara,jer kad je dobro zadihtovan voda ostaje uvek u faru i ujutro ponovo zamagli.Tako resih problem,nadam se da sam pomogao..
  12. Xa xa xa a ja mislio da pepeljara ni nema sijalicu,nikada mi nije ni radila,treba citati postove ,hvala drugari )))
  13. Vidim da se malo pominju dizeli..Imam Stila 1.9 jtd sipam mu WR 5w40,od svake zamene mi ostane po pola litre za sledecu zamenu na 10000km,nista ne dolivam,pali i zimi i leti kao mina i radi lepo.Izgleda da je fiatov manual u pravu
  14. Pozdrav drugari.Ja sam Dejan imam Stila 1.9 jtd,zadovoljan sam vozilom.Pokupih par saveta odavde sa foruma,pa rekoh da se ragistrujem,ne bih li i ja par puta nekome pomogao

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...