Jump to content
FAS Goran

darko58

Members
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

About darko58

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Zdravo drugari.Kod drugara na Puntu se zaglavila ladica (pregrada za sitnice) u sklopu kontrolne table.Kao da je otišla ona opruga u njoj koja služi za otvaranje,moze da se otvori kad se zaglavi srafciger.Da li postoji mogucnost da se zameni ta opruga ili mora da se menja cela ta ladica?
  2. ...pa ćemo da vidimo šta je sve za menjažu
  3. U utorak otvaramo motor pa cemo da vidimo sta nam je ciniti.
  4. Meni se nista osim karika,gumica ventila i eventualno lezajeva ne isplati da ulazem,jer su cene auta pale katastrofa.Auto ide kao metak,pali lepo,u sred zime na pola kljuca ali ti izduvni gasovi me ubise,iz tog razloga razmisljam da ga osvezim.
  5. Da li je oabvezno ravnjan je glave ako nema ostecenja na istoj?
  6. Da li je neko imao iskustvo za aditivima za zaptivanje motora i sta se dobija s'njima?
  7. Salio sam se druze....daj boze da i mene i narednog vlasnika sluzi toliko.
  8. Zvao sam za obradu radilice 30 evra je.Iskreno zao mi je da ulazem toliko ali 50 evra gore dole i nije strasno ako cu da dobijem mnogo sa tim zamenama.Auto je limarijski i enterijerski ocuvan,kao nov.Ja ga i prodajem ali tesko da izvuces pare jos i ovo ulaganje.
  9. A ako je ok,ne bi je pipao jel se otvara poso,mozda su lezajevi i dobri.
  10. Koliko je obrada te radilice...sa radilicom mu jos dodje generalka.
  11. Danas sam bio kod jednog majstora i vezano za svecicu sto mi jednu masti,naprsla je razvodna kapa i kaze da moze od je da masti.Iskustva ljudi su da hoce da masti i kad je otiso cilindar,da li je preporucljivo da se menjaju karike ako cilindri nisu bas najbolji,konkretno da se produzi vek motoru? Vezano za taj pritisak u crevima,da li hoce kad termostat ne otvara dobro da se nabije pritisak.Radna temperatura auta mi je malo iznad 90 stepeni? Da li cu zamenom karika,gumica ventila,eventualno letecih lezajeva da mu smanjim izduvne gasove?
  12. Kompresija je juce merena, 13, 11, 12, 11 od zupcastog kaisa redosled. Auto vuce lepo ,lepo pali. Hoce da izbaci beli dim i kad se nabije gas. Da nije taj beli dim od dihtunga glave nisam primetio da mi gubi vodu ali nabija pritisak u crevima?
  13. Karike pod uslovom da su dobre stubline, kaze majstor da ako motor nije otvaran pitanje kakve su. Koliko li se krecu karike i leteci lezajevi?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...