Jump to content
FAS Goran

najbolji

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About najbolji

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/15/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Beograd
  • Interests
    Nautica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Brava 1.8 16v
  1. Druze,zanima me da li su za punta 1,koliko kostaju i da li je moguce da mi prodas 1 kom.Pozdrav.
  2. Jeste,kada sam skinuo dzek prijavio je gresku na tabli i to onu crvenu prskalicu(ne znam drugacije da se izrazim).Samo me zanima cime da ga ocistim jer onaj carb cleaner sam u par prodavnica trazio i nisu imali.Postoji li jos neko sredstvo koje moze da se koristi?
  3. Pozdrav ljudi, Vec duze vreme imam povisene obrtaje u leru i cesto zakucavanje obrtaja na 1800-2000.Nebitno da li se vozi na benzin ili na plin.Takodje,pri voznji na benzin,na nekih 1500-1800 obrtaja kada pustim gas u brzini,pocinje da stuca i cima,nebitno u kojoj je brzini.Citao sam po forumu da je moguc problem step motor,klapna,kojekakvi ventili senzori itd.Veceras sam,bar mislim,otkacio dzek od step motora i auto je poceo da radi bez dizanja obrtaja na nekih 900 u leru i bez zakucavanja na 1500-1800 obrtaja.Moje pitanje je da li je u ovom slucaju moguc kvar step motora i da li cu usled voznje bez prikacenog stepa ostetiti nesto na motoru?Bilo sta od saveta bi mi dobro doslo!Znam da noc nije prikladna za cackanje ali nikad ne mogu na miru da cackam kojesta na kolima,jer se uvek pojavi neki dosadni komsija koji zna sta je tu problem jer njegov pobratim ima ama bas isti auto i da je to rupa bez dna i sve dok to ne oteram nogom u guzicu.
  4. Ljudi,zna li neko gde mogu da odradim servisiranje plinskog uredjajа(lovato),po mogucstvu Zemun ili Novi Beograd.Hteo bih pre ove cobanske zime malo da doteram auto u red.Hvala unapred.
  5. Pozdrav, Da li neko moze da mi kaze gde mogu da kupim sajlu kvacila za bravu 1.8 Dve sajle su mi pukle za nepunih godinu dana,pa me zanima da li postoji razlika u kvalitetu sajli i gde bih mogao da ih pazarim.Naravno,ovo je pod predpostavkom da pucaju jer su po kvalitetu lose.Predhodne dve sam uzeo u AP Sportu.
  6. Dobro vece svima, Vozim bravu 1.8 16v iz 97 godine i pojavio se problem koji me davi vec duze vreme.Auto dok je na benzinu radi nemirno i slabo vuce.Primetio sam vrlo ostar miris benzina i ventilaciju nema boga da bih ukljucio.Dok radi na plin,sve je u redu i lepo ide i dobru potrosnju ima i u kabini se nista ne oseca.Ciscene su dizne,menjane svecice i filter goriva.Nikakav problem nisam primetio dok je na plinu,ali cim ga prebacim na benzin,pocinje zurka.Nigde ne curi benzin,ali kao da ne sagoreva u potpunosti.Molim za pomoc,ako neko ima neku ideju neka napise. Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...