Jump to content
FAS Goran

iceman88

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About iceman88

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    gishmewel descusses

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Tox,hvala na savetima. izgleda mi je majstor nasao kvar,kaze da je u pitanju senzor bregaste kao i kod tebe. samo ne znam zbog cega se on pokvario,kad ga je uzubljivao specijlnim alatom za zupcenje...
  2. videcemo sta ce da ispadne,auto mi je kod majstora vec nekoliko dana i ukoliko ga ne resi vozicu ga u oficijani servis. mada mislim da mi je ovaj majsor rekao da su svecice crne zbog jake smese goriva. jel mogu da svecice budu tako crne,zbog cega mozda i nece da upali,zbog loseg uzubljenja???
  3. svecice su crne kao gar.inace dok nije ovaj majstor zamenio ventile i ravnjao glavu i ponovo uzubljivao auto, bile su suve i bele. svecice sam kupio prosle god,u pitanju su ngk sa 2 elektrode,kupljene u ap sportu. probao sam i sa zamenom svecica,auto upali ali posle nekoliko dana voznje,auto sve teze i teze pali dok ne dodje do momenta kad nece uopste da upali. i te druge svecice pocrne.inace zamenio sam i senzor temperature vode. probao sa drugim map senzorom i auto se isto ponasa.
  4. kad je majstor menjao ventile,ravnjao je glavu motora,zamenio dihtung glave i gumice na ventilima. auto ne izbacuje dim na auspuhu.kad upalim auto,motor normalno radi i dobro ide. ali jednostavno sada kad je hladno nece da upali...
  5. Pozdrav drugari I ja imam da se pozalim na paljenje. letos sam promenio 2 ventila jer motor nije imao kopresije na 3 cilindru,zatim je ponovo auto uzubljen. auto je bio preporodjen,isao je kao blesav u visoke obrtaje,palio kao iz topa. medjutim sad kad je doslo hladno vreme kad se temperatura spustila na 10 stepeni auto jedva hoce da upali. skinuo sam svecice i video sam da su crne i nauljane. vratio sam ga kod majstora,medjutim on izgleda ne zna da resi problem. pa me interesuje kako je vase misljenje i iskustvo povodom ovog pitanja.
  6. Problem resen,ipak se ispostavilo da je lim pravio buku. hvala momci u svakom slucaju na savetima...
  7. Postovani,kupio sam fiat mareu 1.6 16v pre 2 meseca i ustanovio sam da se u motoru (u gornjem delu) cuje jako brujanje-buka. U servisu sumnjaju na neki lim, da on proizvodi tu buku, ali nisu moglu da ga otkriju. Neki majstori sumnjaju na hidro podizace. Motor pravi tu buku prilikom rada motora preko 2500 obrtaja,a ne cuje se kad se auto upali i kad je u ler-u. Zamenio sam ulje u motoru,sipao sam "seleniju gold",ali sam video da fabricki treba "selenia 20k". Molim vas na strucno misljenje sta da radim. Inace auto odlicno vuce,i dobro radi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...