Jump to content
FAS Goran

nemanja00

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About nemanja00

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.4 8v
  1. Ok, tako mi je nesto i majstor napomenuo, da mozda nedostaje ulja, ali ce tek sutra pogledati...
  2. Pozdrav svima ! Desava mi se da mi u voznji gori sijalica rucne kocnice. Rucna je naravno spustena. Nekad ugasi lampicu u toku voznje, ali na kratko, pa opet upali ! Jel se nekom desavao slican problem?
  3. Pozdrav! Neko mi je skinuo masku na prednjem braniku sto dolazi umesto maglenke , jel ima neko da je stavljao maglenke pa mu ta plastika vise ne treba? Ili ako znate gde mogu naci. P.s. kod Race nema, pitao sam .
  4. Otisao mi motor briasaca na Puntu, jel imate neke telefone otpada da nabavim drugi!! Imao sam ja neki broj iz Sapca, coveka koji je samo Grande Punta rasklapao, al sam ga izgubio!!! Neki broj, molim!!!!
  5. Jesam, rade... Buni me sto ova lampica za obavestenje ne svetli konstantno, vec neko vreme svetli pa se ugasi, kao da negde gubi kontakt neka sijalica...
  6. Pozdrav! Pali mi se lampica da mi je neka od sijalia pregorela, a sve rade???!!! Sta moze da bude, neki kontakt, ili.... ?
  7. Jel menjao neko sijalicu na centralnoj konzoli kod GP ? Koliko mogu da vidim, izgldea imaju 2 sijalice ispod one table sa komandama za grejanje, e pa meni je leva crkla, tacno mi je leva polovina neosvetljena...Pozdrav!!!
  8. Nije bio u servisu. Sad sam radio mali servis, i ustanovljeno je da su mi otisle prednje viljuske, i desni stabilizator!
  9. Pozdrav svima ! Imam Grande Punta 1.4 8v i par problema 1. pri ostrijem zaokretu automobila, cujem neko lupkanje u tockovima, ne mogu tacno da procenim da li u prednjim ili zadnjim. Daklen, ovo se samo desava pri vecim okretima, i zvuk je nekako tup, slican onome kao kada je guuma probusena .... 2. Nekada mi se desi da kada malo duze vozim, hoce pri levom blagom skretanju da nesto zaskripi, i nestane... Ali samo pri levom skretanju ! Da li neko ima iskustva sta bi moglo biti ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...