Jump to content
FAS Goran

DjoleBGD

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

About DjoleBGD

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Z10
  1. Preporuka za Limariju i farbanje u Beogradu? tog u Zarkovu nisam pronasao....
  2. Meni je pre mesec dana otisao senzor pozicije volana , jel mozete da preporucite nekog ko je proveren i pouzdan za taj zahvat. Hvala !
  3. Bio kod Gorana na pregledu, majstor koji je gledao kola je ustanovio da može da bude da su gumice balans štangle na viljušci. Prvo bi to zamenio pa onda provera. Šolje nisu jer su praktično kao nove, za zaštitu amortizera mi ni nije padalo na pamet čisto sumnjam da je to jer pri udaru se nebi čulo kao kod mene.
  4. Proverio, dotegao ali opet ista priča Postao sam kao Stevo Žigon u majstorskoj radionici haha
  5. Nemam pojma, moraću do Gorana da odem da on pogleda..počinje da me nervira a trebam sa njim na put krajem meseca.
  6. Mislim da nije, drugačije se čuje... on više krcka a ovo se manifestuje ponekad i to samo jednim udarcem, kao da se nešto otkači.
  7. Pozdrav svima, Od nedavno pri kretanju (skretanju u desno ili u levo isparkiravanju) se čuje udarac u prednjem delu..mislim da se radi o prednjem levom delu ali nisam siguran. Desi se i ponekad u vožnji kada treba da se namota levo ili desno. Bio sam kod trapadžije i majstora koji mi je pre par meseci ugradio nove kayaba amortizere i nisu mogli ništa da primete što bi moglo da prouzrokuje ovaj problem. Da li je možda neko imao sličan problem ili može da nasluti u čemu je problem?
  8. Javi mi za tog golfa i pusti slike kada stigne
  9. Dule daj stranicu neku da mogu da pratim ponudu, u potrazi sam za dobrm automobilom
  10. Već neko vreme mi se čuju čudni zvukovi iz volana , nešto poput krčanja i krckanja kada blago pomeram volan u stranu. Nikada mi se nisu palile lampice za servo i nisam imao problema sa radom serva i sve funkcioniše kako treba sem tih iritirajućih zvukova. Akomulator je nov vartin stavljen prošle godine, čitao sam temu nekoliko strana u nazad i pominje se probelm tkz. senzora položaja volana. Moje pitanje je dal je samo u njemu problem ili postoji neki problem u samom servu ? Preporučite nekog majstora ko zna problematiku i ko bi mogao da mi pomogne . Hvala unapred !
  11. Potrebno je da uradim veliki servis na z10, delove sam sam kupio koje sam hteo... jel moze preporuka za servis koji je proveren i pouzdan.
  12. Meni je izlega vlaga usla u sistem i moram da menjam ceo hladnjak klime koji kosta 42.000 ljudi jel to neka zajebancija ili sta?
  13. To znam, nego pitam samo za daljinsko zakljucavanje bez alarma .

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...