Jump to content
FAS Goran

sirNemanjapro

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About sirNemanjapro

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/05/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Čačak
  • Interests
    web, photo, movies

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Y
  1. Neka, lakše mi je da platim 200 EUR za servis i da ne brinem da li će me auto negde ostaviti, nego da gatam kada mi je dobar/loš dan. Kakva je situacija sa malim servisom? Na koliko se on radi i šta se tu menja?
  2. Planiram da radim servis za 2000 Lancia Y 1.2 8V - pa sam kontaktirao lokalnog dilera (u Čačku to je Auto Garant) i veliki servis je ~180 EUR. Zamena uključuje: - Pumpu za vodu - PK kaiš alternator - Zupčasti kaiš - Ulje 3 litra - Španer zupčastog - PK kaiš klime - Svećice - Filter vazduha - Fulter ulja - Rashladna tečnost + rad (zamena delova, detaljna mehanička kontrola i kontrola tečnosti sistema, kočnice, trapovi, vizuelno...). Eto, ukoliko nekome znači taj podatak. Jedino što ja nisam sasvim upoznat, na koliko KM je potrebno raditi veliki servis za ovakav auto?
  3. Hvala! Nije da sam nezahvalan, ali cini mi se da oni za donju stranu isto rade tepih ili gumu, a ja trazim one sa "cicak trakom" po celoj donjoj povrsini. Te imam sada, ali su vec zrele za zamenu. Originalno su dobijene iz Italije, tako da ne znam gde bih ovde mogao da ih kupim. Ako naletim na njih, javicu ovde.
  4. Potrazicu na kupindu, ali da slucajno nemas direktan link do njih?
  5. Trazim da kupim tepih patosnice za Lancia Y, ali ne obicne vec sa Lancia logotipom. Ako neko prodaje ili neko zna gde mogu da kupim i po kojoj ceni, zahvaljujem na informaciji.
  6. Prema TopGear-u, pobednik može biti samo jedan - Dacia Sandero 1.6 MPI
  7. Iz solidarnosti sam poslao mejl na info@sava-osiguranje.rs, želim ti sve najbolje u borbi da se izboriš sa njima.
  8. Bane, hvala pre svega. Felne? Ne bih znao. Nemam neke preferencije. Meni je važno da kotrlja. One felne koje sam ja hteo ne mogu da se nađu za veličinu koja Ylonu odgovara (OZ Superturismo GT). Mada bih voleo da nađem i ovakve kakve su na njemu sada tj. model alu felni u izgledu ovih ratkapni Pa i nije odličan, ima tu par stvari koje su estetske prirode. Elefantino logo, lajsne sa strane su malo popustile, pa su lepljene nestručno i tako, ali moja je i volim je.
  9. Registrovan sam već neko vreme, ali nisam stigao da pokažem naš porodični autić. Link: http://imgur.com/a/6tkkj
  10. Ja se izvinjavam što dižem temu iz mrtvih. Ovo sam dobio kao rezultate pretrage na Google u vezi plovka za Lancia Y. Već sam postavio temu u oglasima sa obaveštenjem da kupujem plovak, ako neko ima. Mada sam hteo dodatno da se informišem, da li postoji neka prodavnica ili prodavac koji je pouzdan i verovatno ima ovaj deo. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...