Jump to content
FAS Goran

fićko

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About fićko

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/23/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    bataja city
  1. Pozdrav ................u pitanju je fiat mare 1.6 imao sam curenje na menjaču i to na spojnici gde se kači set kvačila.Tražili su mi 150 evra za reparaciju menjača + 50 evra za skidanje istog,odustao sam od te varijante jer su mi reklii da to nije trajno rešenje.Kupio sam polovan menjač za 100evra na otpadu u čačku a za razliku para sam zamenio set kvačila. Jednom kad se menjač otvori?
  2. Pozdrav svima I ja imam isti problem što se tiče lupanja u zadnjem točku kada prelazim preko ležećeg policajca ili manje rupe. Zvuk je kao kad udariš metal o metal, majstor mi kaže da su to silen blokovi odnosno njihove gumice, ali pošto vešanje trapa zajedničko za oba točka kaže da je potrebno promeniti kompletan trap koji košta oko 420 evra. Ne znam da li se to isplati s obzirom da fiat marea 1.6 benzinac u Bugarskoj kompletno može da se nadje za 1500 evra što znači da ova popravka čini pola vrednosti tog automobila. Da li neko može da mi pomogne po ovom pitanju i da li je imao sličan problem?
  3. ...da li neko ima korisničko upuctvo za LANCIA DEDR-u 1.8 u PDF formatu biću mu veoma zahvalan. Pozdarv Fićko.
  4. pozdrav svima vozim fiat mareu 1.8 ali potrebno mi je za lanciu dedru 1.8 service manual da li ga neko ima u PDF formatu ja sam za fiat mareu skinuo kompletnu dokumentaciju sa nekog bugarskog sajta ali za lanciju ne mogu nigde da nađem bez platne registracije unapred zahvalan fićko
  5. Izvinjavam se na ubacivanju u komentare imam isti problem na fiat marei 1.8 što se ti lampice air bega u tehničkom uputstvu piše da se konzola air bega treba zameniti posle 10 godina i da zato upali lampicu air bega a vozila koja su starija od 2000 godine nemaju ODB2 konektor za dijagnostiku te se preko fiat-scena nemogu resetovati jer kod takvih vozila centralni kompjuter ne kontroliše air beg nego samo rad motora A air beg se resetuje preko svog konektora. pozdrav svima fićko.
  6. Pozrav tata.m znaš li nešto više oko AIR Bag za Mareu 16.16v isto je kao za većinu fiatovih vozila jer italijani su cigani oni kradu jedni od drugih fazone pozdrav.

  7. has not set their status

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...