Jump to content
FAS Goran

igorralic

Members
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

About igorralic

  • Rank
    Regolari

Recent Profile Visitors

3233 profile views
  1. Lepe su,ali mi treba novac.Hvala na ponudi.
  2. Prodajem gore navedene felne i gume u odličnom stanju. Prodaju se samo u kompletu. http://www.polovniau...195_50_r15_82v/
  3. Fiat Punto Sporting 1.9 JTD,2002. godište.Bez ulaganja,redovno održavan,vlasnik,servisna knjiga... Pozvati za sve ostale informacije. http://www.polovniautomobili.com/oglas1976326/fiat_punto_sporting/
  4. Prodajem farove za Punta mk2.Kao novi su,na autu su bili svega nekoliko dana.Jedina mana su rupe na poklopcima koje je "pametni" majstor koji ih je montirao izbusio.Mozda zbog xenona,stvarno ne znam. Kupljeni su u AP sportu. Cena je 50 eura za oba fara. Vise informacija na 065/455-2585.
  5. Radi se o Sportingu 1.9 JTD.Zvuk je takav kao da proklizava neki kais.To se dogadja kada krecem i kada su obrtaji nizi.Taj zvuk se javlja samo leti,odnosno kada je spoljna temperatura visa, pa me to navodi na pomisao da se radi o nekom gumenom kaisu. Da li je neko imao isti problem i da li neko zna o cemu se radi?
  6. Problem resen i to bez skidanja tapacirunga.Naprskao sam WD spolja ispod kvake i ostavio tako.Nije bilo nikakvih rezultata,ali posle jedno dve nedelje obe kvake su odjednom proradile.Eto,valjda je trebalo da prodje malo vremena da se razrade i da WD obavi svoje.Tako da pokusajte ovo pre nego sto skinete tapacirung.
  7. Problem je u tome što mi se kvaka kada je podignem (povucem) ne vraća sama u prvobitni položaj.Isti problem je na obe kvake,tj i na vozačevim i na suvozačevim vratima.Pošto mi se to desilo prošle zime mislio sam da je nešto puklo pod uticajem leda,međutim jedan majstor mi je rekao da je sa kvakama sve u redu i da je u (ispod) njih ušla prljavština.Rekao mi je i da se to događa na puntu.E sad,da li neko zna način da ja to sam sredim pre nego što dam majstoru dve hiljade za to čišćenje?
  8. Jako lep auto.Boja je divna!+ LPG,ma sta ces bolje!Neka te dugo i lepo sluzi...
  9. Nove srpske tablice kreću sa izdavanjem 4.avgusta 2010. godine u 12:00h... Cena 2850,00 RSD... Ujedno se počinje i sa izdavanjem novih saobtaćajnih dozvola... Njihova cena je 980,00 RSD. Nezvanicna informacija.
  10. igorralic

    Majice FLCS

    Super.Ja sam mislio da uzmem plavu,L velicina.
  11. igorralic

    Majice FLCS

    Jako mi je zao sto nisam uspeo da dodjem u nedelju,u poslednji cas je nesto iskrslo.Jbg...Dosao bih sada u nedelju na skup,a majice mi se bas dopadaju,pa sam hteo da pitam da li mogu tamo da ih preuzmem?
  12. Aaaa...pardon.Pa sigurno cu to i uraditi,cim nadjem malo "vremena"...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...