Jump to content
FAS Goran

u.marinkovic

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Evo vam ga moj(punto) ! Zbog ostecenja cena je korigovana na 2600e. http://www.polovniautomobili.com/oglas375984/fiat_punto_12_8v/ Kilometraza je ta koju sam prethodno naveo. Auto je imao pokusaj obijanja pa mu ne radi brava sa vozaceve strane. Hteo sam da odem kod limara da sredim sve,povadim brave i ugradim alarm. To vam svima savetujem jer svaki auto koji sam imao sa takvim sistemom brave za zakljucavanje unistili su mi bravu i vrata. Realna moja procena da je sve sredjeno sa alarmom i velikim servisom mi je 3000e. Da li vi mislite da je to realno?
  2. Ja prodajem punta 1.2 8v 125000 km ima klimu ali 3v . Sve sto ti je NED napiso je tacno. Lep savet ti dao . Ne zuri naces nesto. Auto je zaista ekonomican i lako ga je odrzavati. Mozes i sam uvesti ali to zna da bude skuplja varijanta ali svakako pouzdanija. Uvoz iskljucivo iz nemacke, francuske, svajcarske, holandije. Nikako slovenija i italija ukoliko nisu od vlasnika. Sve najbolje.... POZ......

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...