Jump to content
FAS Goran

markos83

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About markos83

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    automobili

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion 120ks
  1. Gledao sam ni MPPS ne podrzava Fiat Bravo 1.6mjet Bosch EDC16C39 CF5 ovo je compatibility list MPPS za Bravo: Fiat Bravo 1.2 12V Bosch M1.5.5 K-LineFiat Bravo 1.6 16V Marelli IAW 49F K-LineFiat Bravo 1.6 16V Marelli IAW 4EF K-LineFiat Bravo 2.0 24V Bosch ME3.1 K-LineFiat Bravo 1.9 JTD Bosch EDC15C K-LineFiat Bravo 1.9 JTD 16V Bosch EDC16C9 K-LineFiat Bravo 2.4 JTD 20V Bosch EDC16C9 K-LineFiat Bravo 1.4 16v Bosch ME7.9.10 CANFiat Bravo 1.4 16v T Bosch ME7.9.10 CAN Jel ima neko flasher za novi Bravo i da je gasio EGR sofwerski?
  2. Pozdrav, Imam Galletto 1260 ali ne mogu da isčitam mapu sa ecu kako bih je editovao (Fiat Bravo 1,6mjet 2010.) pošto izgleda da Galletto 1260 ne podržava EDC16 C39 Fiat Bravo 1,6mjet. Da li neko ima iskustva sa ovim i ako može pomoć?
  3. Pozdrav, i ja bih da zatvorim egr ventil na Fiatu Bravo 1.6mjet 88kw i nije mi problem fizički već mi treba pomoć kako da ga softwerski ugasim da mi ne javlja grešku na tabli Check engine. Očistio sam ventil, imam dijagnostiku, obrisao grešku medjutim greška se posle nekoliko kilometara nakon gašenja i paljenja auta ponovo javila. Imam i Galletto 1260 ali ne mogu da isčitam mapu sa ecu kako bi je editovao pošto izgleda da Galletto 1260 ne podržava EDC16 C39 Fiat Bravo 1,6mjet. Molim za pomoć.
  4. Samo da javim da je stigao stiker Fiat znak gepeka za Bravo i da super izgleda pa postavljam slike ovih dana.
  5. Petre jel imas na stanju stiker za gepek novog fiata bravo? Kupovao sam od tebe vec 2 ovakva i bas sam zadovoljan. Sad promenio auto i ponovo mi treba.
  6. Danas kupio kod Opasnog gusara stiker sa znakom Fiata za gepek (novi Bravo) i sve pohvale za kvalitet. Ovo mi je drugi znak pošto sam promenio auto a na prethodnom je isto bio problem sa znakom pa sam rešio stikerom.
  7. Evo da , pohvalim Opasnog gusara, prekjuče sam kupio stiker za gepek kod njega (za novi Fiat Bravo) i mogu vam reci da super izgleda. Uzeo sam onaj tamniji crveni sa sivim slovima. Sa leve i desne strane je uži za po mm ali ništa strašno. Evo i slika http://postimg.org/image/9714vspfl/ http://postimg.org/image/cpd4s6qbl/ Izvinjavam se na veličini fonta evo malo krupnijeg teksta Evo da , pohvalim Opasnog gusara, prekjuče sam kupio stiker za gepek kod njega (za novi Fiat Bravo) i mogu vam reci da super izgleda. Uzeo sam onaj tamniji crveni sa sivim slovima. Sa leve i desne strane je uži za po mm ali ništa strašno. Evo i slika http://postimg.org/image/9714vspfl/ http://postimg.org/image/cpd4s6qbl/
  8. Hvala na info, samo mi reci kako se skida jel može spolja ili mora sa unutrašnje strane gepeka?
  9. Dovla, jesi našo zadnji znak za Fiat Bravo? Imam sličan problem, imam znak pozadi samo je izbledela ona crvena slika unutra. Primetio sam da ulazi voda po malo izmedju providne plastike i slike. Jel znaš kako se skida taj znak, tj. da li može spolja da se skine ili moram da odšrafim crnu plastiku sa unutrašnje strane gepeka i da li može samo slika da se zameni? Svestan sam da je originalni znak jako skup pa bih probao sa zameno slike ukoliko je to moguće. Stiker koji se lepi spolja mi je poslednja opcija.
  10. Djota, jesu jos uvek aktuelne felne i ako mozes da mi posaljes broj telefona.
  11. Evo da se ukljucim i ja posto sam dosad bio samo pasivni clan. Pre neki dan sam bio kod Banetv i odradili dijagnostiku na mom Fiat Stilu 1.9 JTD 2002. Odometar je pokazao oko 880 000 km sto mi je malo sumnjivo. Njegov Galletto super radi i brzo se konektuje na ECU. Bez problema smo obrisali greske na Engine ECU, ali nismo mogli obrisati greske na Airbag kojih je bilo 9, verovatno zato sto treba prvo resiti problem. (Pozdrav za Banetv) Odradio sam Dijagnostiku kod Mikija u TIM servisu Examinerom i pokazao je 3 greske koje su se za manje od 1 sec nakon brisanja ponovo pojavile. Njegov savet je da odradim flesovanje Airbag centrale. (Pozdrav za Miki TIM servis) Prilikom brisanja gresaka za Airbag Gallettom kao da se nista ne desava. Ili ih ne brise ili ih suvise brzo vrati da se golim okom ne moze primetiti. To jos treba testirati. Kod Examinera se ipak videlo kad ih je skinuo sa liste pa nakon manje od 1 sec vratio. Mozda je u pitanju i Bitrate podesavanje. Kod Galletta smo stavljali 38400 i 9600 ali nije bilo neke razlike.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...