Jump to content
FAS Goran

mekbejn

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About mekbejn

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 04/05/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Munze

Previous Fields

  • Garage
    Favorit 5-brzinac
  1. Isti (1.3 MJet) motor sam vozio u Corsi (oni ga zovu 1.3 cdti). Motor je ZMAJ! Uz Zlatibor 120 sa troje ljudi u kolima, ide i sve pršti. Možda se 69 konja čini malo, ali sasvim je dovoljno. Troši premalo (na MOL pumpama je najbolji EDizel). Jedina mana mu je 'turbo rupa' koja nije strašno izražena, ali se ponekad oseti. Sve u svemu, za preporuku. E sad, plin je, kao što znaš, u dugoj eksploataciji jeftiniji. Ali razlika od 1000 EUR je velika, i neće se tako brzo otplatiti. Dakle ono što ostaje da se odgovori je da li je 1.2 8v dovoljan za tvog oca (pošto mu malo fali snage), i da li je siguran da će toliko prelaziti (20 kkm godišnje ili koliko već reče). Kad odgovoriš na ta dva pitanja, rešio si koji ćeš motor Ja lično bih pre uzeo MJet, ali na tebi je. Pozdrav
  2. Mislim da sam sada shvatio Već sam počeo da sumnjam u svoje intelektualne sposobnosti (ili se samo nisam dobro naštelovao na frekvenciju srpskog administrativnog pakla) U svakom slučaju, HVALA PUNO!
  3. Ako sam Nešu dobro razumeo, postoji mogućnost da se napravi saobraćajna na moje ime, ali bez ponovne registracije (tj. tehničkog, plaćanja svih taksi) sa preostalim periodom do nove registracije (uz, naravno, ugovor i plaćen "prenos")? Ja bih odmah sklopio ugovor, ali bilo je priče da on ima neki rok važnosti? Po mojoj nekoj logici, ja bih odmah sklopio ugovor, platio "prenos" i vozio ili na ovlašćenje do isteka registracije ili ako je pozitivan odgovor na ono gore, onda registrovao na svoje ime.
  4. E drugari, imam još jednu nedoumicu: ako kupim auto koji je registrovan recimo još 11 meseci, da li pravim kupoprodajni ugovor, ili je dovoljno ovlašćenje gde me vlasnik ovlašćuje da mogu i da ga prodam? Ako je dovoljno ovlašćenje, koja je onda procedura pri registraciji, registrujem na osnovu ovlašćenja ili pravim ipak kupoprodajni ugovor sa samim sobom? Hvala unapred!
  5. ^^^ Hvala puno! Pretpostavljam da ako uvoznik nije firma nego fizičko lice, stvar je slična samo mi ne trebaju podaci APR?
  6. Dva glupa pitanja ako može, za totalnog amatera: 1. Jel se prenos vlasništva (ili kako se već zove) plaća i ako je auto tek uvezen i ocarinjen ('na ime kupca')? Jel se isti kupoprodajni ugovor potpisuje i kad je vlasnik i uvoznik? 2. Pretpostavljam da u onom kalkulatoru na sajtu www.registracija-vozila.rs cena 'prenosa' nije obuhvaćena? Hvala unapred!
  7. Pozdrav svima. Zovem se Miloš, 28 god, Zemun. Planiram da kupim nekog Fiatića (Punto mk2, Bravo, šta nađemn da valja), pa sam došao po savete. Trenutno vozim trkački bicikl

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...